Sallands Best Bulten: lekker toeren op de (race)fiets door de heuvels van Salland

  Sport

Deventer - Zondag 23 juni houdt wielersportvereniging De Zwaluwen uit Deventer weer de jaarlijkse toertocht ‘Sallands Beste Bulten’.

Deze tocht is geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus: van “mooi weer-fietser” op een stadsfiets of e-bike tot kilometervreter op een racefiets, Sallands Beste Bulten heeft voor iedereen genoeg te bieden! Je kunt kiezen tussen afstanden van 50, 90 en 130 kilometer. De 90 en 130 kilometer zijn routes voor de racefietsen (helm verplicht), de 50 kilometer kan ook op een tour- of stadsfiets worden gereden. De routes zijn duidelijk aangegeven met pijlen langs de weg en ze zijn ook als GPX-bestand te downloaden van de facebookpagina.

Start- en finishplaats is het terrein van de voetbalvereniging Koninklijke UD op Sportpark ’t Schootsveld in Deventer. Er is voldoende parkeergelegenheid, er zijn dames- en herenkleedkamers met douches en er is een kantine waar na afloop kan worden nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Iedere deelnemer krijgt een bon waarmee na terugkomst op het sportpark een hamburger kan worden opgehaald.

Datum: 23 juni 2019

Starttijd: 08:00 – 10:00 uur

Startplaats: Koninklijke UD, Sportpark ’t SCHOOTSVELD, David Wijnveldtweg 4, 7425 AC Deventer

Inschrijfgeld: 50 km: € 5,00 (NTFU-leden voorinschrijving Scan&Go: € 4,00) / 90 en 130 km: € 7,50 (NTFU-leden voorinschrijving Scan&Go: € 5,50). Deelname t/m 16 jaar gratis

Organisatie toertocht: WSV de Zwaluwen Deventer

Website: sbb.zwaluwendeventer.nl

Meer berichten