In de zomervakantie vinden er twee Go Ahead Eagles Soccer Camps en Keeperskampen plaats bij Sportclub Deventer en DVV Go-Ahead.
In de zomervakantie vinden er twee Go Ahead Eagles Soccer Camps en Keeperskampen plaats bij Sportclub Deventer en DVV Go-Ahead. (Foto: )

Kleuren Soccer Camps jouw zomer roodgeel?

  Sport

DEVENTER - Jongens en meiden tussen de 6 en 15 jaar, opgelet! Wil jij graag als voetballer schitteren in je eigen roodgele tenue? Dat kan! In de zomervakantie vinden er twee Go Ahead Eagles Soccer Camps en Voetbalkampen plaats bij Sportclub Deventer en DVV Go-Ahead. Ben jij er ook bij deze zomer?

Voetbal- en keepersplezier vormen de belangrijkste uitgangspunten van de Soccer Camps en Keeperskampen. Van 15 tot en met 17 juli staan er een Soccer Camp en Keeperskamp op het programma bij Sportclub Deventer (sportpark De Zandweerd, Sportveldenlaan 28). Sportpark Rielerenk (Nico Bolkesteinlaan 12, Deventer) van DVV Go-Ahead is van 21 tot en met 23 augustus de locatie voor een Go Ahead Eagles Soccer Camp en Keeperskamp. Alle trainingen van de driedaagse Soccer Camps en Keeperskampen zijn dagelijks van 9:00-15:00 uur.

Wat kun je als deelnemer verwachten van de Go Ahead Eagles Soccer Camps en Keeperskampen?
- Elke dag voetballen in je eigen, vernieuwde Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue (dat je na afloop mag houden!)
- De nieuwste Go Ahead Eagles Skill Games en spannende mini-toernooitjes
- Professionele begeleiding van gediplomeerde trainers
- Een Meet & Greet met selectiespelers van Go Ahead Eagles
- Een kinderpersconferentie waarbij je als een echte journalist vragen mag stellen aan selectiespelers van Go Ahead Eagles
- Elke dag een lunch, gezonde tussendoortjes en drinken
- Nieuwe en te gekke animatie-activiteiten, inclusief SMART-goals
- Kans om ontdekt te worden door de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles
- Je eigen certificaat en bidon als blijvend aandenken aan drie dagen vol voetbal- en keepersplezier!

De kosten van deelname aan een Go Ahead Eagles Soccer Camp of Keeperskamp bedragen € 145,-. Inschrijven voor de Go Ahead Eagles Soccer Camps en Keeperskampen bij Sportclub Deventer en DVV Go-Ahead kan op www.ga-eagles.nl/soccercamps. Schrijf je in en maak van je zomervakantie een onvergetelijke, roodgele voetbalzomer!

Meer berichten