Meiden C1 van DSC Handbal kampioen!
Meiden C1 van DSC Handbal kampioen! (Foto: Iris Heethaar)

Meiden C1 DSC Handbal kampioen veldcompetitie 2018-2019

  Sport

Deventer - Zaterdag 22 juni zijn de meiden C1 van DSC Handbal na een ongeslagen seizoen kampioen geworden op het veld. De laatste wedstrijd tegen de meiden van Travelbags/Zwolle C2 werd dik gewonnen met 29-6.

Op zaterdag 22 juni zijn de meiden C1 van DSC Handbal kampioen geworden op het veld. De kampioenswedstrijd werd gespeeld tegen de meiden van Travelbags/Zwolle C2. Na twee keer vijfentwintig minuten gespeeld te hebben, hebben de meiden van DSC dik gewonnen met 29-6 en zijn ze na een ongeslagen seizoen van zes wedstrijden verdiend kampioen geworden met een doelsaldo van +98.

Goed en geconcentreerd handbal
In het begin van de wedstrijd hadden de kampioenen wel een beetje last van zenuwen, maar na circa tien minuten was daar aldus Herald Nuesink, trainer en coach van de meiden, niks meer van te merken en werd er goed en geconcentreerd gehandbald. Met een mooi resultaat.

Een welverdiende vakantie
Nadat de felicitaties en bloemen in ontvangst waren genomen, konden de meiden zich storten op een heerlijke slagroomtaart met daarop een foto van het team. Nu is het genieten van een welverdiende vakantie. Eind augustus beginnen de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Meer berichten