De vier leden van Team Deventer.
De vier leden van Team Deventer. (Foto: Ruud Odijk)

Team Deventer heeft nieuwe sponsorkleding

  Sport

Team Deventer, bekend van het meedoen aan de Run for Kika in 2017 en 2018, gaat dit jaar fietsen met de Giro di KiKa Nederland.

Deventer - Profile Riesewijk, de fietsspecialist in Deventer en Akos, werktuig bouwkundig ingenieursbureau uit Apeldoorn, hebben zich bereid gevonden dit team te sponsoren in kleding en een financiële bijdrage zodat de deelnemers goed voor de dag kunnen komen tijdens de Giro di KiKa.

Team Deventer 3.0 is een groep mensen die zich ook dit jaar weer inzet voor KiKa. Deze groep bestaat uit vier wielrenners die gaan rijden en veel vrijwilligers die dit team helpen met hun acties om geld in te zamelen. Een van de acties is een evenement dat ze organiseren op zondag 7 juli in Diepenveen. De opbrengst van deze loop komt geheel ten goede voor Kika.

Eind augustus 2019 vindt dit wielerevenement plaats. De vier leden fietsen drie etappes (360 km) door Midden-Nederland om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij.

Meer weten? Check de Facebookpagina: Kika Team Deventer 3.0. Of de webpagina: ruud-odijk.jimdosite.com/goede-doelen. Ook sponsoren? Zie www.girodikikanederland.nl/steun.

Meer berichten