De vier winnaars van een Eagles-shirt met rugnummer 12 worden op woensdag 11 september bekend gemaakt. (Foto: Erik Pasman)
De vier winnaars van een Eagles-shirt met rugnummer 12 worden op woensdag 11 september bekend gemaakt. (Foto: Erik Pasman) (Foto: Erik Pasman)

Nummer 12 is weer terug bij de supporters

  Sport

DEVENTER - Na een kortstondig avontuur op de rug van Martijn Berden is nummer 12 weer terug bij de supporters van Go Ahead Eagles. Daarom verloot Berden samen met zijn teamgenoten zijn officiële wedstrijdshirts. Op elk kanaal (Facebook.com/GAEagles, Twitter.com/GAEagles, Instagram.com/GAEagles en de App) één.

De winnaars van de vier shirts worden op woensdag 11 september bekend gemaakt op de verschillende kanalen van de club. Wil jij nou als eerste weten wanneer Go Ahead Eagles wéér met winacties komt? Download dan de vernieuwde officiële Go Ahead Eagles App, die te downloaden is in zowel de Play Store als de Apple Store. Dan blijf je dagelijks op de hoogte van al het nieuws rondom Go Ahead Eagles!

Guinness Book of Records
De toeschouwers die afgelopen zaterdag als twaalfde man getuige waren van Go Ahead Eagles - Excelsior (2-2) zagen bij de Deventer ploeg twee spelers in de gelederen die sinds kort in het Guinness Book of Records staan. Hobie Verhulst en Nicolas Abdat zetten vorige week woensdag namelijk een officieel wereldrecord neer.

Op de KNVB Campus in de Zeister bossen vestigden de doelman en verdediger met de 'Kick & Catch-Challenge een gloednieuw Guinness World Record. De 'Kick & Catch-Challenge' was een nog niet bestaand Guinness World Record. De Challenge was bedoeld voor een tweetal spelers per Keuken Kampioen Divisie-club. Met een afstand van 71,37 meter wisten Verhulst en Abdat de grootste afstand te overleggen met hun uitvoering van de 'Kick & Catch-Challenge'.

De wereldrecordpogingen zijn gedaan in het kader van het vijftienjarig jubileum van het partnership tussen Derbystar en de Coöperatie Eerste Divisie. Dit seizoen, voetbaljaargang 2019/2020, is immers het vijftiende seizoen op rij dat er met de Derbystar wedstrijdbal wordt gevoetbald in de Eerste Divisie.

Beelden van de succesvolle wereldrecordpoging van Verhulst en Abdat zijn te vinden op www.ga-eagles.nl.

Meer berichten