Go Ahead Eagles O13 speelt aanstaande zaterdag een sleutelduel in Twello tegen Alphense Boys O13. (Foto: Carlo Bruil)
Go Ahead Eagles O13 speelt aanstaande zaterdag een sleutelduel in Twello tegen Alphense Boys O13. (Foto: Carlo Bruil) (Foto: Carlo Bruil)

Jongste Eagles-jeugdteams spelen thuisduel

  Sport

Deventer - Na een weekend zonder competitievoetbal komen de twee jongste jeugdteams van Go Ahead Eagles aanstaande zaterdag weer in actie in de Eerste Divisie.

Beide teams spelen een thuiswedstrijd op sportpark Zuiderlaan in Twello. Go Ahead Eagles Onder-15, kampioen in de Eerste Divisie-laag, krijgt DSO O15 op bezoek. Voor Go Ahead Eagles Onder-13 staat er een belangrijk duel met Alphense Boys O13 op het programma. Go Ahead Eagles Onder-19 en Onder-17 spelen komend weekend een uitwedstrijd.

Go Ahead Eagles Onder-15 kroonde zich vorige maand al tot kampioen van de Eerste Divisie-laag. In die competitie is de ploeg van Tristan Berghuis nog ongeslagen en Onder-15 wil ook graag in de laatste twee competitieduels van dit kalenderjaar die status behouden. Te beginnen komend weekend als nummer twee DSO O15 te gast is in Twello.

Go Ahead Eagles Onder-13 speelt een belangrijk duel met de leeftijdsgenoten van Alphense Boys. De club uit Alphen aan den Rijn staat één plaats boven Go Ahead Eagles Onder-13 en heeft twee punten voorsprong op de ploeg van Jip Ellenbroek. De aftrap vindt zaterdag om 11:00 uur plaats. Bij een overwinning doet Go Ahead Eagles Onder-13 goede zaken in de strijd om weg te komen van de onderste plaatsen in de Eerste Divisie-hoog.

Uitduels oudste jeugd
Voor Go Ahead Eagles Onder-19 en Go Ahead Eagles Onder-17 staat komend weekeinde een uitwedstrijd op het programma. Onder-19 speelt om 15:00 uur in Hoorn tegen Hollandia O19. Onder-17 staat bovenaan in de Tweede Divisie A en speelt zaterdagmiddag in Amsterdam tegen Zeeburgia O17.


Programma Go Ahead Eagles Voetbalopleiding (zaterdag 7 december)

Sportpark Zuiderlaan, Twello:
Go Ahead Eagles O15 – DSO O15 (13:00 uur)
Go Ahead Eagles O13 – Alphense Boys O13 (11:00 uur)

Uitwedstrijden:
Hollandia O19 – Go Ahead Eagles O19 (15:00 uur)
Zeeburgia O17 – Go Ahead Eagles O17 (14:15 uur)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden