'We weten precies wat we willen binnen de Voetbalopleiding en hoe we dat moeten invullen. Heerlijk om daar onderdeel van te mogen zijn.' (Foto: Jeffrey Hurenkamp)
'We weten precies wat we willen binnen de Voetbalopleiding en hoe we dat moeten invullen. Heerlijk om daar onderdeel van te mogen zijn.' (Foto: Jeffrey Hurenkamp) (Foto: JEFFREY HURENKAMP, jeffrey hurenkamp)

Eric Whittie ook komende jaren Hoofd van Voetbalopleiding

  Sport

Deventer - Eric Whittie heeft zijn contract als Hoofd Opleiding van Go Ahead Eagles met drie jaar verlengd. Daardoor blijft Whittie ook de komende jaren verbonden aan de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding.

"Geweldig dat ik bij deze club verder kan blijven bouwen", vertelt de Hoofd Opleiding van Go Ahead Eagles. "Ik heb het zó naar mijn zin in alles wat ik doe binnen Go Ahead Eagles. Als je ziet hoeveel mensen er dagelijks binnen de Voetbalopleiding bezig zijn, dan stemt mij dat tevreden. De komende jaren willen we stappen blijven maken met de Voetbalopleiding."

Na technisch manager Paul Bosvelt en algemeen directeur Jan Willem van Dop (beiden tekenden eerder deze maand een contract tot 2022) heeft Go Ahead Eagles met Whittie opnieuw een belangrijke pijler binnen de voetbalorganisatie langer vastgelegd.

"Ik ben heel blij met dit langdurige dienstverband. Samen met Jan Willem, Paul en Alex Kroes bouwen we aan de lange termijn, ook op het gebied van de Voetbalopleiding. De hele beleidsstructuur ligt nu langdurig vast, daar ben ik blij mee", zegt Whittie.

De samenwerking met Bosvelt, Van Dop en Kroes bevalt Whittie uitstekend. Hij kijkt er dan ook naar uit om de komende jaren de kar te trekken bij de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles.

"We zijn op elkaar ingespeeld, kennen elkaar en hebben dezelfde gedachten. Iedereen staat honderd procent achter de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles. Ik heb het gevoel dat we met z'n allen aan iets moois bouwen. We weten precies wat we willen en hoe we dat moeten invullen. Heerlijk om daar onderdeel van te mogen zijn."

Op zijn beurt is ook Paul Bosvelt blij met het aanblijven van Eric Whittie. "Continuïteit binnen de organisatie is belangrijk. Voor de verdere ontwikkeling van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding is Eric een belangrijke pijler. Iedereen binnen de club is ervan overtuigd om te investeren in onze jeugd en met het aanblijven van Eric is de structuur van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding ook de komende jaren gewaarborgd. Met zijn schat aan ervaring, tomeloze energie en werkethiek zijn we ervan overtuigd dat hij onze opleiding naar een nog hoger niveau kan brengen."

Als Hoofd Opleiding zal Whittie de komende maanden weer veelvoudig te vinden zijn op sportpark Zuiderlaan in Twello om de Eagles-jeugd in actie te zien. Na komende zaterdag zijn drie van de vier Eagles-jeugdteams officieel uit hun winterslaap ontwaakt. Alleen Onder-17 komt aankomend weekend niet in competitie- of bekerverband in actie. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden