Jongens en meiden die deelnemen aan de Go Ahead Eagles Techniektrainingen bij DVV Go-Ahead ontvangen hun eigen tenue.
Jongens en meiden die deelnemen aan de Go Ahead Eagles Techniektrainingen bij DVV Go-Ahead ontvangen hun eigen tenue. (Foto: )

Schaven aan je voetbalskills tijdens Techniektrainingen?

  Sport

Deventer - Tien weken lang je voetbalvaardigheden ontwikkelen met unieke oefenstof en nieuwe trainingsmaterialen? In het voorjaar van 2020 kun kinderen van 7 tot en met 15 jaar deelnemen aan de Go Ahead Eagles Techniektrainingen op de velden van DVV Go Ahead.

De cyclus bestaat uit tien trainingen op de vrijdagmiddag van 16:15 uur tot 17:30 uur en start op vrijdag 13 maart 2020.

Bij de Go Ahead Eagles Techniektrainingen ontwikkelen kinderen hun skills onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Deze begeleiding en trainingsmaterialen dragen er aan bij dat deze trainingsmodule dé perfecte training voor jonge voetballers is om zich te ontwikkelen. Alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 7 tot en met 15 jaar kunnen deelnemen aan de Go Ahead Eagles Techniektrainingen. Deelname bedraagt € 169,- inclusief gaaf tenue (shirt, broek en kousen).

Go Ahead Eagles Techniektrainingen in het kort
- Tien trainingen op vrijdagmiddag bij DVV Go-Ahead
- De trainingstijden zijn elke vrijdag van 16:15 uur tot 17:30 uur
- De focus van de Go Ahead Eagles Techniektrainingen ligt op voetbalontwikkeling
- Deelnemende kinderen ontvangen hun eigen tenue (shirt, broek en sokken)
- Deelnemende kinderen maken kans om gescout te worden
- Jongens en meiden die deelnemen ontvangen een kaart voor een wedstrijdbezoek aan Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst

Go Ahead Eagles Soccer Camps
Go Ahead Eagles organiseert in de meivakantie en zomervakantie verschillende Soccer Camps en een Keeperskamp voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar. Een Go Ahead Eagles Soccer Camps of Keeperskamp duurt drie dagen, die elke dag van 9:00 tot 15:00 uur plaatsvindt. Deelnemende kinderen krijgen bezoek van eerste elftalspelers, ontdekken nieuwe voetbalskills en hebben bovenal drie dagen ontzettend veel voetbalplezier. Een droom voor iedere jeugdige Eagles-fan en voetballiefhebber. De kosten van deelname aan een Go Ahead Eagles Soccer Camp of Keeperskamp bedragen € 149,-.

Tijdens de keeperskampen trainen keepers onder begeleiding van keeperstrainers en staan er specifieke keepersoefeningen op het programma. Alle deelnemers ontvangen een gaaf Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue!

Vragen of opmerkingen over de Go Ahead Eagles Techniektrainingen en/of de Go Ahead Eagles Soccer Camps? Mail dan naar:
soccercamps@ga-eagles.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden