Logo deventerpost.nl


Foto: PR

Een zomer lang, Brocante aan de IJssel

  Toerisme

DEVENTER - Van 24 juni t/m 26 augustus vindt op acht zaterdagen tussen 10.00 en 17.00 uur 'Een zomer lang, Brocante aan de IJssel' plaats in de historische binnenstad van Deventer.

Op deze intieme en sfeervolle Franse antiekmarkten meanderen de kramen door de pittoreske Walstraat in het schilderachtige Bergkwartier óf nabij het Grote Kerkhof met de ambiance van een plein in de Provence. Naast een breed scala aan antiek & brocante wordt tijdens sommige markten aandacht besteed aan een thema.

Voor liefhebbers zijn deze dagen natuurlijk een goede reden om heerlijk te komen struinen. Op de eerste markt ligt een accent op vintage kleding en textiel. Een leuke hoed, charmante nostalgische kleding, een chique sigaartje, een glas champagne, flarden van chansons en een vleugje jazz zijn ingrediënten voor een ultiem pluk-de-dag gevoel. Ook het publiek kan daarin meegaan, graag zelfs, kan eindelijk die aparte hoed eens op. De Deventer brocanteurs heten u van harte welkom in en stad die geurt naar zomers van weleer.

Data markten : 24 juni, 8,15,22 en 29 juli, 12,19 en 26 augustus
Nadere info: www.BrocanteAanDeIJssel.nl
of bij voorkeur via facebook: www.facebook.com/brocanteaandeijssel

Reageer als eerste
Meer berichten