Logo deventerpost.nl


Postzegels verzamelen hoeft niet saai te zijn

  Verenigingen

DEVENTER - Het verzamelen van postzegels is een boeiende en leerzame hobby. Iedereen heeft in zijn leven wel wat verzameld en dat zijn heus niet altijd postzegels geweest. Maar één ding hebben al die verzamelaars gemeen: Het plezier om een verzameling op te bouwen, en de opwinding telkens weer een missend deeltje aan de collectie toe te voegen.

Het verzamelen van postzegels is niet alleen leuk, maar ook heel interessant. Achter elke zegel zit een verhaal. Zo leer je bijvoorbeeld over de geschiedenis van mensen en landen. Een andere mogelijkheid is om een bestaande interesse tot onderwerp van een verzameling te maken. Iemand die graag aan auto's sleutelt kiest voor een verzameling met auto's op postzegels. Werk je graag in de tuin, dan kies je voor een bloemen- of plantenverzameling. Maar je kunt ook denken aan een verzameling van allemaal roze zegels of zegels met sterrenbeelden! De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is niet moeilijk en beslist niet duur om een aardige collectie op te bouwen.

De Deventer Postzegelvereniging helpt u op weg met de start van een verzameling. Of misschien heeft u in het verleden verzameld en lijkt het u wat om dit weer eens op te pakken. Op zaterdag 25 maart wordt een grote postzegelbeurs met een veiling georganiseerd. Deze wordt gehouden in het wijkgebouw aan de Van Vlotenhof 85 in Deventer. Openingstijden: 10.00 – 16.00 uur. De veiling begint om 15.30 uur. Toegang is gratis; kom eens langs en laat u inspireren!
 

Reageer als eerste

Lees ook

Meer berichten