Logo deventerpost.nl


Scouting alleen voor jongens? Echt niet!

  Verenigingen

TWELLO - Ben je een meisjes en zoek je een leuke vereniging om lid van te worden? Al eens gedacht aan scouting? De Gelre Groep in Twello is een hele gezellige scoutinggroep en je kunt er lekker buiten spelen. Maar je kunt er ook heerlijk knutselen, toneelspelen, lol maken, dansen, spelletjes doen, (primitief) eten koken, enz. enz.

Vorige week hebben de shantiwelpen (meisjes van 7 – 11 jaar) voor elkaar een hindernisbaan gemaakt. Heerlijk samen buiten bezig zijn! Plezier maken en samen werken. Zo leren de kinderen spelenderwijs respect te hebben voor de ander. En krijgen ze de ruimte te ontdekken en te leren.
De leiding is deskundig en enthousiast. De shantiwelpen komen elke zaterdagochtend om 10.00 uur bij elkaar in het clubhuis aan de Stinzenlaan 80 in Twello. Er is een ruim speelveld en het bos is dichtbij. En het mooie is: elke week is er weer een andere activiteiten. Je kunt al lid worden vanaf 5 jaar. Dan kom je bij de “bevers”. Zij komen elke zaterdagmiddag om 14.00 uur bij elkaar.
Op www.gelregroep kun je alle mogelijkheden lezen. Je mag altijd eerst een paar keer geheel vrijblijvend meedoen, en neem gerust een vriendinnetje mee als je dat leuk vindt.
Op onze facebookpagina www.facebook.com/scoutingtwello krijg je ook een goede indruk van de activiteiten bij scouting.

Reageer als eerste
Meer berichten