50 jaar lidmaatschap Marja Streppel bij de Vundelaar

  Verenigingen

TWELLO - Zaterdag 7 januari werd het jaar feestelijk ingeluid aan de Kerklaan te Twello. De avond bij Pigika, het clubgebouw van scouting de Vundelaar, stond in het teken van de nieuwjaarsreceptie.

De voorzitster blikte terug, keek vooruit en sprak de ambities voor 2017 uit tijdens de nieuwjaarsspeech. De Sinterklaascommissie toonde het resultaat van het afgelopen jaar en bedankte alle leden voor hun inzet.Onder het genot van een hapje en drankje werden de kaderleden getrakteerd op een fotopresentatie waarin oude foto's van de jubilarissen te zien waren. Maar liefst 10 kaderleden werden in het zonnetje gezet. Jette Harmsen, Daniel Ceelen en Hendrik Aalpoel ontvingen een attentie ter ere van hun vijfjarig kaderlidmaatschap. Mike Havekes, Jordy Kluin, Lieke Remie en Laura Bongertman werden gehuldigd wegens hun tienjarig kaderlidmaatschap.

Loes Remie en Janneke Streppel werden in het zonnetje gezet wegens hun vijftienjarig kaderlidmaatschap. Twee oudgedienden, Henk Hutten en Anton Kamperman, verrasten Marja Streppel met een verhaal over haar vijftigjarig lidmaatschap. Marja begon 50 jaar geleden bij de Maria Goretti groep en werd later leiding bij de Kardinaal de Jong groep. Ze maakte de fusie mee, zag Pigika 2 keer gebouwd worden. Met haar passie,enthousiasme en inzet stimuleert en motiveert ze leden activiteiten te realiseren. Haar passie om de groep verder te brengen in het spel van scouting en daarmee ook de mensen achter de groep: de ontwikkeling van de leden en de jeugd. Ze maakte binnen de scouting ook heftige dingen mee zoals het ernstige ongeluk van één van de leden en het verlies van dierbaren. Marja was er in die tijden altijd om deze dingen te verwerken, op te pakken en zo goed en zo kwaad als dat ging door te gaan. "Voor menigeen een steun”, Aldus Theo Meijer. Na het verhaal werd Marja namens scouting de Vundelaar en Scouting Nederland gehuldigd met een Lustrum speld. De avond werd feestelijk afgesloten met muziek op de dansvloer. Wil jij onze club met vrijwilligers komen versterken? Kijk op www.vundelaar.nl of bel Marja Streppel 0571-275527

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden