Foto: Anne Bouwmeester

Start verkoop Johannes Aupingkwartier Fase 2

  Zakelijk

Deventer - Op woensdag 28 oktober gaat fase 2 van het Johannes Aupingkwartier te Deventer in verkoop. Fase twee bestaat uit Blok 8 en Blok 7. Blok 8 met 6 ruime stadswoningen en Blok 7 met 8 stoere rijwoningen. Hoe de start verkoop zal plaats vinden, wordt binnenkort bekend gemaakt. Houd daarvoor de website www.johannesaupingkwartier.nl goed in de gaten.

De ruime stadswoningen van Blok 8 zijn te herkennen aan de toonaangevende gevel. De gevel is afgeleid van de historie van de locatie. De grote fabriekshallen hadden zogenaamde sheddaken en deze komen terug in de gevel van Blok 8. Het resultaat: 6 ruime stadswoningen met ca. 135 m2 gebruiksoppervlakte verdeeld over 3 volledige woonlagen. De woningen van Blok 8 hebben een ruime tuin op het zuiden met achterom en houten berging, diverse indelings- en uitbouwmogelijkheden en verschillende duurzame oplossingen die ervoor zorgen dat de woningen een EPC hebben van 0!

De 8 stoere rijwoningen van Blok 7 bestaan uit twee woonlagen met een kap. Door het gebruik van verschillende kleuren metselwerk en de variatie in metselverbanden, grote ramen met donkergekleurde kozijnen hebben de woningen een stoere uitstraling. De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 111 m2 en een kaveloppervlakte tot ca 113 m2. De tuin heeft een achterom, een houten berging en ligt op het zuiden. Hierdoor kun je de hele dag genieten van de zon! Daarnaast zijn ook de woningen in Blok 7 energieneutraal door duurzame oplossingen als een luchtwarmtepomp en zonnepanelen. Kortom: 8 stoere rijwoningen!

Het Johannes AupingkwartierTer Steege Bouw Vastgoed werkt aan een bijzonder stukje Deventer: Het Johannes Aupingkwartier. Dit wordt een stoere en robuuste nieuwe wijk. Het plan bestaat uit 121 woningen en 36 zorgappartementen, een mix van koop en huur in verschillende prijsklassen. De nieuwe wijk ligt aan de Laan van Borgele in Deventer. Een fraaie plek dicht bij voorzieningen als scholen, winkelcentra en sportgelegenheden. Maar ook een historische plek met karakter waar beddenfabrikant Auping meer dan honderd jaar lang de beste bedden produceerde. De stevige buitenrand met stoere woonblokken herinnert aan dit industriële verleden van het gebied. Tegelijkertijd zorgt het vriendelijke binnengebied, met veel ruimte voor groen en ontmoeting, voor gezelligheid en sfeer. Deze allesbehalve standaard wijk zorgt voor een unieke woonbeleving.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden