Boost your branding: initiatief van drie professionals uit Deventer, Schalkhaar en Holten


<p>Boven Isla Sint-Bouwman, midden Sandra Koppenhofer, voor Karin Karstens.</p>

Boven Isla Sint-Bouwman, midden Sandra Koppenhofer, voor Karin Karstens.

(Foto: Brandingfoto)

Boost your branding: initiatief van drie professionals uit Deventer, Schalkhaar en Holten

  Zakelijk

Deventer - Als zelfstandig ondernemer starten in de corona crisis is pittig, maar biedt ook kansen aan diegene die creatief en inventief zijn. 

Zo zijn drie ondernemers uit Holten, Deventer en Schalkhaar onlangs een samenwerking onder de naam Boost your Branding. Met als doel (startende) ondernemers en professionals die een carrière switch overwegen een boost geven in hun branding. 

“Een spontane actie van Sandra Koppenhöfer en Isla Sint-Bouwman nadat zij met elkaar kennis hebben gemaakt via Instagram” 

“Positionering, kleur- en kledingadvies en een zakelijke fotoshoot voor een kleine prijs. Zo helpen we ondernemers en professionals in deze tijd aan meer (online) zichtbaarheid vanuit hun eigen kracht.” 

“Het lijkt ons geweldig om dit initiatief onder de aandacht te brengen bij het grotere publiek en de kracht van onze samenwerking te benadrukken.” 

Het is een prachtig voorbeeld voor andere (startende) ondernemers om op zoek te gaan naar creatieve invullingen van het ondernemerschap en de krachten te bundelen. 

Wat bieden de 3 ondernemers precies: 

-Positionering: Heldere positionering geformuleerd met duidelijk advies over jouw (online) zichtbaarheid. Hoe profileer jij je, wat is jouw ambitie en hoe ga je dit bereiken? Met als resultaat duidelijke marketingadviezen en concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt. 

-Kleur en Kleding: Persoonlijke profilering met kleur- en kledingadvies voor jouw brand met als resultaat de juiste kleur- en kledingcombinaties die écht op jou zijn afgestemd en passen bij jouw ambitie. Je wordt je bewust van de rol van kleur en kleding op je uitstraling. 

- Beeld: Krachtige fotoshoot op locatie (regio Deventer) met als resultaat 5 bewerkte foto’s die jouw persoonlijke brand perfect in de markt zetten. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden