Foto:

Keymusic opent vestiging in Deventer

  Zakelijk

Deventer - Keymusic kondigde net voor december lockdown opening nieuwe muziekwinkel aan.

Begin december kondigde Keymusic de opening van de nieuwe winkel in Deventer aan, helaas kwam de avond voor de opening van de winkel het bericht dat Nederland in lockdown zou gaan. De Keymusic medewerkers stonden klaar om de klanten uit de regio in de nieuwe muziekwinkel te verwelkomen, maar de winkel kon helaas niet open op de geplande datum. Keymusic Deventer ontving veel positieve reacties op de aangekondigde opening via social media en per telefoon. Muziekminnend Deventer en omstreken is blij met de komst van de nieuwe winkel. “Jammer dat de opening moet worden uitgesteld” was een veel gemaakte opmerking.

Store manager Erik Jan van de Worp reageert “Uiteraard gaat de veiligheid en gezondheid van ons allemaal voor, maar wij zijn er klaar voor”. Eindelijk is het dan zover en mogen muzikanten en DJ’s weer zonder afspraak naar de nieuwe Keymusic winkel aan de Kamperstraat 12.

Sinds jaar en dag zijn de winkels van Keymusic hèt adres voor veel muzikanten, DJ’s en producers uit binnen- en buitenland op zoek naar nieuwe gear en instrumenten. Met de opening van de winkel Deventer voegt Keymusic haar 24e vestiging in de Benelux toe aan de winkelketen. Als allround muziekwinkel en “Premium Dealer of Quality Brands” vind je in Deventer twee etages muziekplezier van gitaren, keyboards, versterkers en drums tot DJ Gear, licht en geluid. Ook in de nieuwe winkel zal alles draaien om beleving en passie voor muziek, waar iedereen welkom is om instrumenten uit te proberen en staan de specialisten klaar met een gedegen advies voor iedere muzikant, van beginner tot professional. Keymusic Deventer is gevestigd aan de Kamperstraat 12, er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden