Logo deventerpost.nl

Maak kennis met InterPlay

  Zakelijk

DEVENTER - Sinds dit voorjaar is het weer mogelijk om InterPlay-lessen te volgen in Deventer. InterPlay is relatief nieuw in Nederland. Het is een methode om je speelsheid en creativiteit te voeden. Het laat je eigen verhalen, liedjes en bewegingen tevoorschijn komen, door te spelen.

De lessen worden gegeven door Meg MacLeod uit Deventer, InterPlay-docente uit de V.S.. MacLeod: “Bij InterPlay maken we gebruik van: stem, beweging, storytelling, contact en stilte. Veel mensen ervaren het als een bevrijding.” Meg MacLeod is een gecertificeerd InterPlay- leider en -trainer en gecertificeerd trainer en facilitator in the Work van Byron Katie. Haar passies zijn InterPlaying, song-writing, ukulele en banjo en performing. Ze heeft geregisseerd en opgetreden in veel ‘choreographed’ en InterPlay (improvisatie) performances in de V.S.. MacLeod: “Op 22 maart komt er een gastdocente over uit de V.S.: dat is pas echt een unieke gelegenheid om kennis te maken met twee docenten van dit bijzondere en liefdevolle systeem.” Jody Bard uit Deventer is ook erg enthousiast: “Ik vind InterPlay een prachtige manier om in dieper contact met mijzelf te komen - maar vooral om gewoon lol te hebben met anderen.”

Kennismakingslessen InterPlay: zijn op 22 maart met gastdocente Kerstin Marinosson uit de V.S. en 17 april (Tweede Paasdag), beide in De Groene Golf, Gooierstraat 9. Bij voorkeur vooraf opgeven, via info@jannahwijffels.nl. De lessen worden gegeven in het Engels. Nederlandse vertaling mogelijk. Je kunt zelf Nederlands praten.

Reageer als eerste
Meer berichten