Logo deventerpost.nl


H&M opent nieuwe winkel in Deventer

  Zakelijk

DEVENTER - Op vrijdag 31 maart opent H&M om 10.00 uur haar nieuwe winkel aan de Brink in Deventer. De nieuwe H&M-vestiging is flink groter en biedt met een oppervlakte van 2.191 m². nu ook een herencollectie en H&M Divided.
 
De nieuwe winkel heeft een brede en gevarieerde selectie aan mode – van tijdloze basics tot de allerlaatste trends. Zo zijn de herencollectie en H&M Divided, een collectie voor jongens en meiden tussen de 15 en 25 jaar, toegevoegd.  De kinderafdeling is uitgebreid, waardoor er een breder assortiment baby- kinderkleding te verkrijgen is. De damescollectie, schoenen, accessoires en lingerie maken de winkel compleet, waardoor iedere klant de mogelijkheid heeft om een eigen fashion statement te maken. De winkel is voorzien van het nieuwste interieur en zal dagelijks worden aangevuld met nieuwe artikelen.
 
"We zijn ontzettend trots op deze nieuwe winkel in Deventer. We kijken altijd naar mogelijkheden om ons aanbod voor de klant te verbeteren. Op deze prachtige nieuwe locatie aan de Brink hebben we ons assortiment flink kunnen uitbreiden. We hopen de inwoners van Deventer met deze nieuwe winkel een inspirerende shopervaring te bieden.", zegt Susan Krau, country manager van H&M Nederland. 
 
De feestelijke opening zal plaatsvinden op vrijdag 31 maart om 10.00 uur. De eerste honderd klanten krijgen een H&M-kraskaart met een shoptegoed variërend van vijf tot honderd euro. Ook krijgen alle H&M Club members op deze speciale dag 10% korting op de gehele collectie. Verder zijn er activiteiten als het maken van een speciale polaroidfoto, kinderen kunnen op deze dag een glittertatoeage krijgen of professioneel worden geschminkt.
 
H&M biedt altijd mode en kwaliteit voor de beste prijs op een duurzame manier. H&M's kledinginzameling met als motto 'Laat fashion geen vuilnis worden', geeft klanten de mogelijkheid om gebruikte kleding en huishoudtextiel in te leveren in de winkel. Alle textiel wordt opnieuw gebruikt of gerecycled en de klant ontvangt voor iedere volle tas een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze. Speciaal voor de opening krijgen klanten t/m zondag 2 april dubbele kortingsbonnen. Meer informatie is te vinden op www.hm.com/longlivefashion

Reageer als eerste
Meer berichten