V.l.n.r. Haico Meijerink (CEO Drukwerkdeal.nl), Joekie het Koekie (mascotte Heel Deventer Hapt), Tom Klein Beernink en Bart Klein Beernink (beide CEO Klein Beernink).
V.l.n.r. Haico Meijerink (CEO Drukwerkdeal.nl), Joekie het Koekie (mascotte Heel Deventer Hapt), Tom Klein Beernink en Bart Klein Beernink (beide CEO Klein Beernink).

Evenement Heel Deventer Hapt met mascotte Joekie het Koekie

  Zakelijk

DEVENTER - Maar liefst 800 koekhappers hebben zich aangemeld voor het koekhapevenement Heel Deventer Hapt op 25 juni. Dat niet alleen: het evenement heeft ook nog eens Klein Beernink en Junior Kamer Deventer is op pad om nog meer happers te verzamelen, op alle scholen en sociale media. Het evenement krijgt bovendien een landelijke uitstraling door de samenwerking met twee belangrijke lokale spelers. 

'Samenwerken aan geluk!'  De missie van Klein Beernink past als een jas bij het partnership met de organisatie van Heel Deventer Hapt. Mede-eigenaar Tom Klein Beernink hoefde dan ook niet lang na te denken toen hij werd gevraagd of Klein Beernink hoofdsponsor wilde worden. ,,Wat ons vooral aantrok was het goede doel dat eraan gekoppeld is, Stichting Present. Als bedrijf dat al honderd jaar in Deventer gevestigd is, steunen we graag iets waar Deventenaren andere Deventenaren kunnen helpen. En door samen te gaan koekhappen breng je mensen ook nog fysiek samen, echt voor de stad." 

Ook de toezegging van het oer-Deventer bedrijf Drukwerkdeal.nl, de allergrootste online drukkerij van de Benelux,  is een mooi verhaal. De binding met de stad Deventer is voor het bedrijf erg belangrijk, maar vooral ook het goede doel, zegt CEO Haico Meijerink. ,,Het past goed bij ons bedrijf, je doet iets met een knipoog en je geeft iets terug aan de maatschappij. Want het is niet zomaar een particulier initiatief, het heeft ook een doel: het is prachtig dat je hiermee ook Stichting Present steunt en op die manier een bijdrage kunt leveren. En het laat zien dat we als stad kunnen verbinden. De vraag die de organisatie ons stelde is ons op het lijf geschreven: we verzorgen al het drukwerk dat nodig is om Heel Deventer Hapt te organiseren. En dat doen we met liefde."

Mark Huisman van Stichting Liefdadigheid Junior Kamer Deventer, de organisator van het evenement, is trots op de verbinding met de hoofdsponsors. ,,Het is voor ons overduidelijk waar we elkaar raken en elkaar ook kunnen versterken. We willen met deze samenwerking zo veel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Present door het wereldrecord koekhappen naar Deventer te halen. Wij zijn als stichting enorm blij met deze goede en typisch Deventer partnerships. Dit geeft heel Deventer een enorme boost!"

Voor het evenement zijn enorm veel vrijwilligers nodig. Iedereen die wil helpen is van harte welkom. Aanmelden als vrijwilliger kan via:

www.heeldeventerhapt.nl/vrijwilligers


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden