Logo deventerpost.nl

Pinautomaat Keizerstraat 's nachts afgesloten

  Zakelijk

DEVENTER - Rabobank Salland heeft in het afgelopen jaar in de regio meerdere keren met plofkraken te maken gehad. Deze plofkraken brachten schade toe aan de geldautomaten en aan omliggende panden. De bank neemt  daarom een aantal maatregelen. Uitgangspunt daarbij is dat de aanwezigheid en beschikbaarheid van geld zoveel mogelijk gehandhaafd blijven. 

Gewijzigde beschikbaarheid in nachtelijke uren
Door de beperkte pintransacties bij de buitengeldautomaten in de nachtelijke uren, wordt de buitengeldautomaat in de Keizerstraat  in Deventer vanaf donderdag 22 juni 2017 's nachts tussen 00:00 uur en 06:00 uur afgesloten. De overige geldautomaten van Rabobank Salland blijven gehandhaafd op de bekende locaties. 

Ed den Besten, directievoorzitter Rabobank Salland: "Sinds vorig jaar wordt de Rabobank in toenemende mate getroffen door plofkraken of pogingen daartoe. Dit geeft veel financiële schade en overlast. Daarom nemen we maatregelen die criminelen moeten ontmoedigen. We realiseren ons ook goed dat de schrik in de benen van omwonenden zit gezien de impact van plofkraken. Daar houden we uiteraard ook rekening mee. "

Kijk op de website, rabobank.nl/salland, voor de meest actuele informatie waar geldautomaten beschikbaar zijn.

Reageer als eerste
Meer berichten