Nieuw in Deventer: KDV de Binnentuin

  Zakelijk

DEVENTER - Er is een nieuw kinderdagverblijf in Deventer: kdv de Binnentuin. Tijdens de opening werd in samenwerking met Sportbedrijf Deventer, op Nationale Buitenspeeldag, 'Beweegkriebels' aangeboden om lekker in beweging te zijn. Er waren gezonde hapjes en kon er binnen een kijkje genomen worden in de nieuwe locatie.

De binnentuin biedt kleinschalige, flexibele opvang, voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De locatie heeft horizontale baby- en peutergroepen. ,,Wij hebben een ruim aanbod qua opvang en opvang op maat. Binnen onze locatie hebben wij een vast team van professionele pedagogisch medewerkers die de unieke talenten van uw kind zal stimuleren. Wij bieden verschillende ontwikkelingsgerichte activiteiten aan zoals Beweegkriebels, Peuteryoga en stimuleren de ontwikkeling in het groen zoals een moestuin", aldus een woordvoerder.

Er is een gratis inloopochtend op woensdag 21 juni van 10.15-11.15 uur aan de H.G. Gooszenstraat 3. De overige inloopochtenden na de zomervakantie, staan op de facebookpagina, www.facebook.com/kdvdebinnentuin.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden