Logo deventerpost.nl


BSO Bixo gaat op safari deze zomer!

  Zakelijk

DEVENTER - De zomervakantie is aangebroken. Hoe zorg je ervoor dat jouw kind zich al die weken vermaakt, terwijl je als ouder zelf gewoon moet werken? BSO Bixo wil ouders hier graag bij helpen. Ze zijn al vroeg begonnen met de voorbereidingen voor hun activiteitenprogramma. Deze zomer toveren ze hun BSO locaties om tot zogenaamde "Bixzoo's".

"Help! Een mega haai komt naar de Nederlandse kust, ik heb jullie hulp nodig!" Op een groot tv scherm in de buitenschoolse opvang Bixo zien we een avontuurlijke Australiër die uitlegt hoe de kinderen hem kunnen helpen. Een instructiekaart voor het 'wegjaag-haaienmiddel' ligt voor ze klaar in de brievenbus van de BSO…

Starten de vakanties altijd zo bij Bixo? "Absoluut" legt Marieke Platenkamp, regiomanager van Bixo, uit. "We vinden beleving van het thema iedere vakantie weer erg belangrijk. Dat begint al met pootafdrukken van wilde dieren op de grond, die de kinderen vanaf de parkeerplaats naar binnen leiden. Maar ook met jungle geluiden wanneer je de BSO binnenkomt en natuurlijk een spannende startactiviteit".
BSO Bixo zit in de plaatsen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Tijdens de vakanties zijn ze iedere dag geopend en bieden opvang aan voor kinderen tussen de 4 - 12 jaar. Gedurende het schooljaar bieden ze buitenschoolse opvang aan. Ze onderscheiden zich in een uitdagend activiteitenaanbod en persoonlijk contact, naar zowel ouders als kinderen, met een vestigingsmanager die zelf op de groep staat. Meer informatie is te vinden op www.bixo.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten