DeBroekriem voor werkzoekenden nu ook in Deventer

  Zakelijk

Deventer - Met een mooi aanbod van twee workshops in de komende weken is Stichting DeBroekriem gestart met een pilot in Deventer. Werkzoekenden kunnen zich via de website van DeBroekriem aanmelden. Op woensdag 29 november trapt communicatieprofessional Wendy Exterkate af met de workshop "Netwerken Natuurlijk!". Vrijdag 8 december is Jeanet Visscher aan zet met de workshop "Laat zien wie je bent!". De workshops komen tot stand in nauwe samenwerking met Marieke Muilerman, eventmanager regio Deventer/Apeldoorn en
zelf ook werkzoekend.

Beste vrijwilligersorganisatie van Nederland
Stichting DeBroekriem heeft de ambitie om werkzoekenden te inspireren en in beweging te zetten. "Dit doen we via een activiteitenplatform dat ontmoetingen tussen collega-baanzoekers faciliteert. Daarbij geloven we in de kracht van een positieve mindset en de meerwaarde van actief netwerken. Met inspirerende meet-ups en workshops vergroot DeBroekriem het netwerk en de sollicitatievaardigheden van hoger opgeleide starters en in-between-job'ers", aldus Pieter Vermeer van Stichting DeBroekriem. In 2016 is Stichting DeBroekriem uitgeroepen tot beste vrijwilligersorganisatie van Nederland.

Platform voor en door werkzoekenden
Marieke Muilerman is vrijwilliger bij DeBroekriem en geboren en getogen in Harfsen: "Ik ben er van overtuigd dat veel werkzoekenden in deze regio wat kunnen hebben aan deze workshops en netwerkbijeenkomsten en organiseer de events met veel plezier. En natuurlijk zou het mooi zijn als het ook mij uiteindelijk een leuke baan oplevert!" Muilerman zoekt zelf ook een baan: " Het werk als eventmanager is mij op het lijf geschreven, ik kan hier al mijn creativiteit in kwijt en mijn kwaliteiten plannen, organiseren en coördineren komen hier goed van pas".

Waardepaling achteraf
Als werkzoekende moet jij ook de broekriem aanhalen. Daarom vraagt DeBroekriem geen inschrijfgeld of contributie. Je betaalt achteraf, op het moment dat je een baan hebt gevonden. Met het 'uitschrijfgeld', waarvan je de hoogte zelf vaststelt, bepaal je zelf wat de events en het platform van DeBroekriem jou waard zijn geweest en welk bedrag daarbij past.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden