Van Ingen Tweewielers opent nieuwe zaak

  Zakelijk

Twello - Op zaterdag 3 februari opent Van Ingen Tweewielers de deuren van haar nieuwe zaak.

De bezoekers hoeven niet lang te zoeken, want de nieuwe zaak van Van Ingen Tweewielers is schuin tegenover de huidige zaak aan de Oude Rijkstraatweg in Twello. Het is alweer ruim twee jaar terug dat Van Ingen het besluit nam om deze verplaatsing door te zetten vanwege meer zekerheid voor de toekomst. Met de aankoop van het voormalige 'Robu slachthuis' is de zekerheid voor de toekomst geborgd.

Het is ruim zes jaar geleden dat Van Ingen Tweewielers een start maakte in Twello en in de afgelopen jaren werd duidelijk dat vele klanten uit een bijzonder ruime regio hen wisten te vinden. Gesteld kan worden dat inmiddels vanuit de gehele Stedendriehoek en flinke klantenkring is opgebouwd en dat alles heeft vast en zeker te maken met het motto van Van Ingen: "De Klant is Koning".

Ruim opgezet assortiment
Het reeds ruim opgezette assortiment is in de nieuwe zaak nog uitgebreider, temeer omdat Van Ingen gebruik kan maken van een grotere winkel – en voorraadruimte. Men kan voor alle merken fietsen, bromfietsen en scooters terecht en verder heeft Van Ingen een bijzonder ruim assortiment aan e-bikes en dat voor alle leeftijden. Daarnaast is de nieuwe zaak voorzien van nog meer accessoires. Ook voor de repareer- en servicewerkzaamheden is een bijzonder ruim opgezette werkplaats ingericht, voorzien van alle benodigde apparatuur. Natuurlijk daarbij de traditionele instrumenten, maar ook geavanceerde computergestuurde apparaten waarmee de E-Bike kan worden uitgelezen.

In gesprek met de Van Ingens wordt het belang aangegeven van een goede en eerlijke klantenbehandeling, plus de service. ,,Je zou denken dat het enkel een kwestie van gezond verstand is om de juiste keus te maken voor een fiets of bromfiets, maar voor de nieuwe eigenaar is de keus vooral een kwestie van emotie en vertrouwen."

Beide onderwerpen krijgen bij de Van Ingens de aandacht. Een objectief advies over het product maar daarnaast ook voldoende aandacht bij de wensen en behoeften van de klant. "Een klant krijgen middels de verkoop van een fiets is een start, maar een klant behouden voor de langere termijn is het belangrijkste", aldus Van Ingen. Met alle medewerkers bij Van Ingen is er meer dan 100 jaar ervaring in de (brom)fietsbranche. Met passie en betrokkenheid bij hun beroep wordt elke klant dan ook geholpen bij de verkoop en ook bij de service en het onderhoud.

Voorbereiding Webshop 
Van Ingen werkt ook aan de voorbereiding van een speciale Webshop en deze is vanaf 1 maart 2018 operationeel.

Op zaterdag 3 februari is iedereen van harte welkom om de nieuwe zaak Van Ingen Tweewielers te bekijken tussen 10.00 – 16.00 uur, aan de Oude Rijksstraatweg 44 in Twello. Er wordt gezorgd voor een kopje koffie of een drankje met een heerlijke warme snack. Voor de kinderen is er een verrassing.

Meer berichten