Helemaal jezelf zijn bij Jorienosaurus Kinderyoga

  Zakelijk

Deventer - Op 20 februari 2018 opent Jorienosaurus Kinderyoga haar deuren in Geertruidentuin. Kinderen en ouders kunnen tijdens diverse demonstraties kennis maken met het aanbod dat bestaat uit kinderyoga, creatieve kindercoaching, ouder-kindyoga, knutselmiddagen en kinderfeestjes.

Jorienosaurus Kinderyoga biedt een plek waar een kind echt kind mag zijn, zichzelf kan zijn. Lekker uitdagende houdingen leren of relaxen. Samen spelen, zich terug trekken of juist contact maken. Niks moet alles kan. Een plek waar echt de tijd wordt genomen om te luisteren. Niet alleen horen maar echt luisteren. Wat zegt hij of zij nou eigenlijk? Een plek waar het kind wordt aangespoord buiten de kaders te kijken. Creativiteit en fantasie zijn een belangrijk onderdeel bij Jorienosaurus. Iedereen kan het, wanneer hij of zij bij de hand genomen wordt! Kinderyoga daagt het kind uit om over zichzelf na te denken. Wie ben jij?! En wat wil jij?! Hoe geef je je grenzen aan? Hoe wordt je stil? Stil van binnen en van buiten. Is dat fijn of beweeg ik liever om stil te worden van binnen? Wat je ook ontdekt het is oké! Jij bent oké!

Over Jorien Schulten
De eigenaar van Jorienosaurus Kinderyoga is Jorien Schulten. Jorien heeft een achtergrond in kunst & cultuureducatie. Jorien: 'Tijdens mijn werk als docent bij Rijksmuseum Twenthe ontmoette ik kinderen in alle soorten, vormen en maten. Ik hou van alle soorten, vormen en maten. En ik wil dat ze zo blijven maar dat ze zich daar ook prettig bij blijven voelen. Geen één kind is hetzelfde en dat maakt onze wereld nu juist zo mooi. Ik wil kinderen helpen zich te ontwikkelen op hun eigen manier, op hun eigen tempo. Daarom ben ik mijn eigen yogaschool begonnen: Jorienosaurus Kinderyoga.' Jorien heeft een opleiding tot kinderyogadocent en creatieve kindercoach gevolgd bij de Jip en Jan Academie in Almere

Praktische informatie
Om kennis te maken met Jorien en het zeer diverse aanbod van Jorienosaurus Kinderyoga worden er demonstraties gehouden op:

Dinsdag 20 februari en donderdag 22 februari
15:15- 15:45 peuteryoga
15:45- 16:15 kleuteryoga
16:15- 16:45 kinderyoga
16:45- 17:15 tieneryoga

Woensdag 28 februari
15:15- 15:45 ouder-kindyoga 2 t/m 4 jr.
15:45- 16:15 ouder-kindyoga 4 t/m 6 jr.
16:15- 16:45 ouder-kindyoga 6 t/m 9 jr.
16:45- 17:15 ouder-kindyoga 9 t/m 12 jr.

Donderdag 29 februari
Creatieve middag van 15:15- 17:15 uur
Met elementen uit de creatieve kindercoaching, creatieve workshops en kinderfeestjes!

Deze demonstraties zullen plaatsvinden bij Jorienosaurus in Geertruidentuin ingang H.J. Ph. Fesevurstraat ter hoogte van nummer 9
Daarnaast zullen er verschillende kinderyogaworkshops in de stad plaats vinden. 

Meer berichten