Open middag nieuwe vestiging Maas groep in Deventer!

  Zakelijk

Deventer - Per februari 2018 open Maas groep een nieuwe vestiging aan de Keulenstraat in Deventer. Inmiddels is dit de 34e vestiging van onze landelijke organisatie.

Maas groep heeft in de afgelopen 20 jaar al meer dan 6600 werkzoekenden aan een nieuwe baan geholpen bij meer dan 5300 werkgevers. We werken met ervaringsdeskundige medewerkers vanuit meer dan 30 vestigingen verspreid door heel Nederland. Onze klanten zijn bedrijven, gemeenten, het UWV en particulieren. Doordat we regionaal werken, profiteren onze klanten optimaal van het unieke netwerk van Maas groep binnen de regionale arbeidsmarkt.

Het is de visie van Maas groep om voor bedrijven, overheden, verzekeraars, UWV, werkenden, werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden in heel Nederland, de partner te zijn op het gebied van:

Re-integratie en outplacement
Schadelastbeperking en bedrijfskundige advisering
Innovatief denken/handelen
Zelfredzaam, zelfstandig en zelfsturend maken van klanten.

Dit doen zij door de medewerkers te trainen en begeleiden in het meedenken met zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Wat wij bieden aan de klant maken wij ook intern waar, onze medewerkers zijn zelfstandig, zelfsturend, zelfredzaam, resultaatgericht, klantgericht, bezitten ondernemend vermogen én inlevingsvermogen.

Om het juiste maatwerk te bieden werken wij met specialisten en generalisten die op regio niveau werkzaam zijn en beschikken over een uniek en variabel netwerk.

Voor meer info zie; www.maasgroep.nl. edereen is van harte welkom om binnen te lopen op maandag 26 februari tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Tot dan?

Meer berichten