Opening Van Ingen Tweewielers zorgt voor file

  Zakelijk

Twello - Ruim 1.400 gasten maakten zaterdag gebruik van de uitnodiging om de nieuwe zaak Van Ingen Tweewielers te bewonderen.

Met het verwijderen van enkele slingers zorgden de vijf kleinkinderen van Roelie van Ingen, omringd door Omi, familie, medewerkers en gasten, om 10.00 uur voor een feestelijke opening van de nieuwe zaak aan de Oude Rijkstraatweg 44 te Twello. Vanaf dat moment konden de vele honderden gasten de nieuwe zaak bewonderen en deze stroom van gasten hield pas op zo tegen 16.00 uur.

Metamorfose
Het oude Robu slachthuis was de afgelopen maanden door Aannemer Horstink veranderd in een prachtig ruim opgezette winkel met magazijn, een professioneel opgezette werkplaats met meerdere geavanceerde werkunits en natuurlijk een kantine en kantoorruimte. Mooi is te zien dat enkele oude details, zoals de strakke witte betegelde wanden, bewaard zijn gebleven en de silo's voor de koeling. Bezoekers keken hun ogen uit en vooral die mensen die al jaren het oude Robu Slachthuis hadden zien verpauperen spraken hun waardering uit voor deze verbetering van de omgeving. Van Ingen heeft bij deze grootse verbouwing vooral vanuit de klant geredeneerd, om hem/haar op een plezierige wijze en betrekkelijk snel in contact te brengen met het enorme assortiment terwijl er wel sprake blijft van overzicht.

De etaleur had flink zijn best gedaan om het ruime assortiment van fietsen, bromfietsen, scooters, e-bikes en de vele accessoires overzichtelijk weer te geven en gelet op de vele positieve reacties van de bezoekers was dit meer dan gelukt en kan met recht worden gesproken van: "Een enorme aanwinst voor de Stedendriehoek", zoals een bezoeker uit Apeldoorn dat kernachtig uitdrukte.

Hartelijke ontvangst
De vele gasten die van heinde en verre kwamen werden hartelijk ontvangen door de Van Ingens plus medewerkers en kregen op verzoek een rondleiding waarbij nadere uitleg werd gegeven. Daarbij werden zij getrakteerd op een kopje koffie of een drankje. Bovendien was er voor de liefhebber de gehele dag een heerlijke warme snack of een zakje friet. Ook was er gelegenheid voor het uitproberen van de tweewielers en de verkoop ging ook deze dag gewoon door.

Van Ingen Tweewielers werd bloemenzaak
De vele honderden gasten verrasten de Van Ingens met veel cadeaus waaronder tientallen bloemstukken, waarbij ook enkele creatieve creaties niet ontbraken zoals een prachtig bloemstuk, verwerkt in een fietswiel die weer was omgevormd als uurwerk. Op het eind leek Van Ingens Tweewielers daardoor ook op een prachtige bloemenzaak.

Moe, voldaan en bijzonder dankbaar
Na afloop toonden de Van Ingens zich bijzonder dankbaar voor de vele positieve reacties. ,,We hebben vele maanden met heel veel mensen ontzettend hard gewerkt en wij zijn trots, maar vooral ook dankbaar. Een groot dankjewel voor al die mensen die ons daarin hebben gesteund en geholpen is dan ook op zijn plaats", aldus Van Ingen na afloop.

Meer berichten