Hoentjen voor zijn winkelpand in Hengelo
Hoentjen voor zijn winkelpand in Hengelo (Foto: Kaylee Leemhuis)

Hoentjen Creatie ook wel 'De Houtwinkel' komt naar Deventer!

  Zakelijk

Deventer - Sander Hoentjen (30) is ontwerper en eigenaar van Hoentjen Creatie. Hoentjen bedenkt, ontwerpt en maakt alle daagse producten van hout.

Denk hierbij aan houten horloges, zonnen brillen, monturen, hoesjes voor de telefoon. Maar ook grote werken zoals meubels, verlichting en zelfs een imposante houten wereldkaart in verschillende hout soorten. Ook is maatwerk mogelijk, dit maakt de winkel uniek in de binnenstad van Hengelo (ov).

In de winkel van Hoentjen Creatie maken en ontwerpen ze werkelijk alles van hout vandaar dat de winkel door velen ook wel “De houtwinkel” wordt genoemd.
Hoentjen die zelf woonachtig is in Wilp opende de winkel in Hengelo zo’n twee jaar geleden en is inmiddels al weer zes jaar actief als ‘hout’ ontwerper.

Het leuke is dat Hoentjen Creatie per 1 mei gaat verhuizen naar Deventer! Ook Peter Brouwer (Stadsmanager Deventer) is erg blij met de komst van Hoentjen. ,,Juist dit soort creatieve/ originele winkels maken de binnenstad van Deventer erg leuk en aantrekkelijk voor zowel toeristen als de Deventenaren."

Tot en met april zal de winkel in Hengelo nog geopend zijn en per 1 mei 2018 zal Hoentjen Creatie zijn deuren openen aan de Spijkerboorsteeg 20 in het centrum van Deventer. Hoentjen hoopt dat hij zijn klanten vanuit Hengelo nog eens terug zal zien in Deventer of op via de webshop: hoentjencreatie.nl

Meer berichten