Sparen voor dagje uit bij Jumbo

  Zakelijk

Deventer - Het voorjaar komt eraan. Dat betekent dat veel Nederlanders er weer op uit trekken. Bij Jumbo Hans Kok Flora 2 in winkelcentrum Colmschate in Colmschate kunnen klanten vanaf 14 maart weer sparen voor de hoogste korting op de leukste dagjes uit. Deze korting kan oplopen tot wel €25 korting per entreekaartje.  

Een dagje pretpark, kindertheater of dierentuin met de kinderen, relaxen in de sauna, of voor de echte waaghalzen: skydiven met vrienden. Dit jaar kiezen klanten uit meer dan zeventig locaties door heel Nederland en zelfs buitenland. Van Julianatoren tot Madurodam of Het Spoorwegmuseum. Nieuw dit jaar zijn theatervoorstellingen voor het hele gezin. Samen naar De Kleine Zeemeermin De Musical of kennismaken met Fien en Teun. Van alle uitjes waren Phantasialand en Burgers' Zoo vorig jaar favoriet onder de Jumbo klanten. Deze parken werden niet alleen het meest bezocht, maar ook het best beoordeeld. 

Kortingsmunten
Klanten krijgen van woensdag 14 maart tot en met dinsdag 1 mei bij besteding van elke €10,- aan boodschappen een speciale Dagje Uit-kortingsmunt ter waarde van €2,50. Daarmee sparen zij voor korting op een leuk dagje uit. Dit kan oplopen tot €25 korting per entreekaartje. Het verzilveren van de kortingsmunten kan tot en met 6 januari 2019 via Jumbo.com/dagjeuit. 

Kleurwedstrijd
Naast sparen kunnen kinderen ook kleuren. Voor kinderen tot en met 12 jaar organiseert Jumbo weer een Dagje Uit kleurwedstrijd. Kinderen kunnen de Dagje Uit kleurplaat ophalen bij de winkel of downloaden via Jumbo.com/dagjeuit. De mooist ingekleurde tekening van Nederland wordt beloond met een speciaal Gouden Ticket. Daarmee krijgt de winnaar of winnares samen met zijn of haar hele gezin een jaar lang toegang tot alle deelnemende parken. Naast deze landelijke hoofdprijs is er ook in elke Jumbo winkel een winnaar. Deze lokale winnaar krijgt voor zijn of haar hele gezin gratis entreekaarten voor een dagje uit aangeboden.

Meer berichten