Proeflopen op Joya schoenen bij Looijenga

  Zakelijk

Deventer - Klachten aan rug, voeten of gewrichten: Kom proeflopen op de zachtste schoen ter wereld! ,,Ongeveer één op de tien Nederlanders ervaart minstens één keer per jaar rug- of gewrichtsklachten. Een veel gehoorde klacht is ook hielspoor wat maar niet verdwijnt. Dit weerhoudt deze groep mensen ervan om voldoende te bewegen waardoor de lichaamshouding en balans verder achteruit gaat."

Aan het woord is Wiebe Looijenga: ,,Het menselijk lichaam is niet gemaakt om intensief te lopen en staan op een harde ondergrond. Bovendien lopen we vaak op keiharde schoenen die de natuurlijke beweging van de voet eerder blokkeren dan bevorderen. Joya is gespecialiseerd in producten die onze klanten met klachten helpen comfortabeler te bewegen en die lichamelijke klachten preventief kunnen voorkomen door juist meer te gaan bewegen."

Joya is een Zwitsers schoenenmerk dat is ontwikkeld voor het verlichten van rug-, knie- of voetklachten. Joya schoenen zijn door de toonaangevende Duitse Vereniging Gezonde Rug uitgeroepen tot zeer rugvriendelijk product.

Kom op woensdag 16 mei langs om vrijblijvend proef te lopen op dit topproduct. Wij hebben Joya schoenen op voorraad en nemen de tijd om u uitleg te geven over dit innovatieve product. Er vindt een gratis voetdrukmeting plaats. Joya Experience Dag: woensdag 16 mei van 10-16 uur bij Looijenga Schoenen aan de Boxbergerweg 24.

Meer berichten