Ontspannen energy boost tijdens de F.R.I.S. Summercruise 2018

  Zakelijk

Deventer - Het leven kan soms druk en hectisch zijn. Afspreken met vriendinnen schiet er gemakkelijk bij in als werk, huishouden en gezin al je tijd opslokken. Daarom is er de F.R.I.S. Summercruise 2018 op 23 juni.

Een uniek evenement in het teken van lekker eten, sporten en ontspannen samen met je vriendinnen. Boek een heerlijke massage, neem deel aan een energieke sportles en laat je lekker verwennen met de beste hapjes en drankjes. Kortom, geniet van een dag me-time op het water!

De afvaart
Om 14.00 uur kun je op de Welle kade in Deventer op de boot Nirvana stappen. Erwin en Wendy Scheers van Rederij Celjo bieden met de Nirvana plek aan maximaal honderd vriendinnen die er een gezellig dagje op uit willen. Je kunt rustig lezen, kletsen en zonnen op het boven- of onderdek, maar er zijn ook gave sportlessen waar je aan mee kunt doen. Functionele, fijne lessen waar je een flinke energy boost van krijgt. We varen naar Hattem, meren daar een uurtje aan om ook aan de kant samen te sporten en varen dan weer terug richting Deventer.

De lessen
Om 14.30 beginnen de sportlessen. Je kunt voor vier verschillende sporten kiezen. Bijvoorbeeld LXR, een high intensity training met fitness bags van verschillende gewichten. Natuurlijk kun je ook een les X-core volgen, met opzwepende muziek en een X-core trainer in je hand. Je kunt kiezen voor een les Fight waarin verschillende stoot- en traptechnieken je sterker zullen maken. Tenslotte is er Easyflow yoga. Deze dynamische vorm van yoga met krachtige houdingen versterkt je hele lichaam.

Wellness
Tussen 14.30 en 17.30 uur is het ook mogelijk te genieten van verschillende wellness behandelingen. Wendy Pol is schoonheidsspecialiste en pedicure, zij verzorgt voetmassages en massages om je nek en rug lekker ontspannen te krijgen. Esther van Heukelum is ontspanningsmasseur en schoonheidsspecialiste van praktijk "van Buiten" en ook zij staat de hele middag voor je klaar om je helemaal tot rust te laten komen.

Avondprogramma
Vanaf 18.00 uur kun je genieten van een heerlijk dinerbuffet aan boord van de Nirvana. Vanaf 19.00 uur barst het zomerfeest dan los met DJ Joey. De discobeats zijn een mooie afsluiting van deze dag die om 21.00 uur eindigt wanneer we weer aanleggen aan de Welle kade. Maar… een afterparty als we weer voet aan vaste wal hebben gezet is natuurlijk altijd nog een optie.

Praktisch
Kaarten voor de F.R.I.S. Summercruise van 23 juni kosten €55. Daarvoor heb je natuurlijk toegang tot de boot met een verfrissend welkomstdrankje, maar dat is nog niet alles.
• Je kunt deelnemen aan twee sportlessen waarvoor je je in de agenda in kunt schrijven. Nog geen account? Neem contact op via tanjahogenberg@gmail.com om toegang tot de agenda te krijgen. Is er op de dag zelf plek in andere lessen dan waarvoor je je hebt ingeschreven? Dan mag je daar kosteloos aansluiten.
• Tussen 14.00 en 18.00 uur zijn water, koffie en thee gratis. Tijdens het diner, dat ook bij de prijs in zit, kun je met consumptiemunten à €2.50 betalen voor je drankjes. Munten over? Die kun je weer inleveren aan het eind van de dag.
• Tijdens deze gezellige vriendinnendag krijg je ook heerlijk vers fruit met ijs en aan het eind van de dag een gave tas als aandenken aan de eerste F.R.I.S. Summercruise.

Meer berichten