Foto:

Hof van Twello start met rente-actie

  Zakelijk

Twello - Hof van Twello startte een actie waarbij je maar liefst 10% rente krijgt op je inzet. Een hele hoge rente voor een prachtig pakket producten.

Als je voor 1000 euro een certificaat koopt bij Hof van Twello krijg je verdeeld over 5 jaar maar liefst € 1300,- terug in producten van de Hof. Per jaar kun je dan € 260,00 besteden in alle producten van de Hof. Dus zowel producten uit de winkel als uit de horeca vallen daaronder. Maar ook voor het volgen van een cursus, een familiefeest, een weekend op de camping of voor een wandeling op het Blote Voetenpad kan het bedrag worden aangewend.

Hof van Twello geeft al certificaten uit sinds eind 2012. Vele tientallen mensen deden daar toen aan mee. Het opgehaalde geld stelde Hof van Twello in staat verbeteringen aan te brengen in haar gebouwen, de camping en langs het Blote Voetenpad. En voor de klanten is het feest. Op de bij het certificaat horende kaart wordt elke keer het bestede bedrag opgeschreven maar geld hoef je niet mee te nemen. Ook Hof van Twello houdt de bestedingen bij zodat er in de 'dubbele boekhouding' nooit een misverstand kan bestaan. Voor alle partijen een heel bevredigend systeem. De één komt elke week braaf voor € 5,25 eieren kopen, de ander komt één keer per jaar op bezoek en geniet met familie of vrienden van een heerlijke lunch en gaat naar huis met 10 flessen wijn van de Hof. "Alsof ik als kind in een snoepwinkeltje loop" zo beschreef één van de deelnemers het gevoel eens dat je van alles kunt meenemen, doen en eten zonder te hoeven betalen.

De eerste serie certificaten loopt nu op zijn einde. De meeste certificaathouders hebben hun certificaat vernieuwd en weer één of 2 nieuwe certificaten gekocht. Nu wil het bedrijf het systeem verder uitbouwen. Met het opgehaalde geld wil de Hof haar voorzieningen verder vernieuwen en het nóg gezelliger maken op de Hof.

Je kunt trouwens ook gewoon geld lenen aan de Hof. Vanaf € 5000,- kun je geld inleggen met rentes vanaf 2,5% die kunnen oplopen tot meer dan 4%. Voor inlichtingen kun je bellen met Gert Jan Jansen (06-51407980) of mailen naar info@hofvantwello.nl Je kunt dan uitgebreide info over het systeem thuisgestuurd krijgen.

Meer berichten