Sterk in je werk, zorg voor jezelf

  Zakelijk

Deventer - Heb jij belangstelling om te gaan werken in de sector zorg en welzijn? Of werk je al in zorg of welzijn, maar moet of wil je iets anders gaan doen? Kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan is 'Sterk in je werk, zorg voor jezelf' wellicht iets voor jou. Met dit landelijke project dat eind 2016 is gestart, krijgen (zorg)medewerkers gratis de kans hun loopbaan een positieve wending te geven.

Meld je aan via de website sterkinjewerk.nl en ontdek wat jij kunt doen om mee te groeien met het werk, als zij-instromer aan de slag te gaan of de overstap naar een andere baan in zorg en welzijn te maken. Samen met een ervaren loopbaanadviseur in zorg en welzijn sta je stil bij je situatie. Jullie kijken waar je goed in bent én hoe je dat kunt laten zien aan een werkgever. De loopbaanadviseur helpt je voor jezelf te zorgen en sterker in je werk te staan. Gratis en voor niets. Als je behoefte hebt aan meer dan één gesprek, dan wordt gekeken wat verder nodig is. Denk aan hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief, een beroepentest, cursus of opleiding.

Wat deelnemers over Sterk in je Werk zeggen:
"Ik vond de coachgesprekken heel verfrissend, heel verhelderend. Ik leerde mijn sterke kanten en knelpunten beter kennen, en kreeg tips en adviezen voor bij het sollicitatieproces. Deze adviezen neem ik echt mee tijdens het solliciteren."
"Ik wilde graag in de zorg terechtkomen en wilde weten of ik daar wel goed aan deed. Het loopbaanadvies van Sterk in je Werk heeft mij geholpen bij deze vraag. Ik heb een loopbaantest gedaan en daaruit kwam naar voren dat de zorg goed bij mij paste. Dit gaf mij bevestiging om door te zetten met de opleiding en meeloopdagen in de zorg. Ik heb er heel veel aan gehad."

De adviseurs van ZorgSelect begeleiden de deelnemers aan Sterk in je werk in Oost-Nederland. Na aanmelding wordt er vanzelf contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak bij jou in de buurt. In Oost-Nederland vinden de gesprekken plaats in Deventer, Doetinchem, Hengelo en Zwolle. 

Meer berichten