Tamara Tielen: Werkgeluk hoog op de agenda
Tamara Tielen: Werkgeluk hoog op de agenda

Inspiratieweek bij Dazzle in Deventer Werkgeluk voor ondernemers van Oost Nederland

  Zakelijk

Deventer - “Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk! Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door”. In de laatste week van september wordt dit gevierd in de Week van het Werkgeluk. “Een uitgelezen moment om stil te staan bij hoe gelukkig je bent in je baan en/ of als organisatie en wat je kunt doen om dingen te veranderen.”

De Week van het Werkgeluk is bedoeld om mensen en organisaties die werkgeluk belangrijk vinden aan elkaar te verbinden. Dit wordt gedaan door zowel landelijk aandacht te schenken aan dit onderwerp alsook regionaal activiteiten te organiseren.

Van 24 september tot 28 september vinden bij organisatie- adviesbureau Dazzle verschillende activiteiten plaats voor ondernemers én werknemers, allemaal in het teken van Werkgeluk. Maandagavond is de Avond van het Werkgeluk; een interactieve speelse avond, waarbij Tamara Tielen in gesprek gaat met de ondernemer. Woensdagmiddag wordt er gezorgd voor lekkere ontspanning door middel van Tai Chi en donderdagavond word je uitgedaagd om open te durven zijn over je fouten op de werkvloer en ze te vieren!

Dazzle opende bijna een jaar geleden haar deuren op het terrein van De Gasfabriek. Zij zijn een organisatieadviesbureau op het gebied van mens, werk en organisatie en gericht op groei medewerkers, teams en onderneming. Werkgeluk is één van de speerpunten van Dazzle.

Voor aanmelden en het volledige programma zie https://www.bedazzled.today/stories/

Meer berichten