Feestelijke opening Coachingspraktijk Endokracht én Kleur- en stijlstudio MG-Image

  Zakelijk

Deventer - Op zaterdag 6 oktober zijn Coachingspraktijk Endokracht én Kleur- en stijlstudio MG-Image feestelijk geopend.  Endokracht biedt ondersteuning aan vrouwen met endometriose. MG-Image helpt vrouwen en mannen om het beste uit hun uiterlijk te halen. Beide zijn gevestigd aan de Duikerstraat 15, in de Vijfhoek in Deventer. 

Een coachingspraktijk voor vrouwen met endometriose is nieuw in Nederland. Het initiatief is genomen door Marijke Glaubitz, gedragswetenschapper en ervaringsdeskundige. Zij merkte dat er in het huidige zorgstelsel vooral aandacht is voor de medische kant. Terwijl er bij het leren omgaan met deze chronische aandoening veel meer komt kijken. Intussen heeft ze zelf een goede balans gevonden. Ook heeft ze zelf -door het aanpassen van haar voeding, leefstijl en denkpatronen- resultaten geboekt, die volgens de bestaande inzichten helemaal niet konden. Dit is een jarenlang traject geweest, waarbij Marijke heel veel zelf heeft moeten uitzoeken. Nu zet ze vanuit Endokracht al haar kennis en ervaring in om de kwaliteit van leven van andere vrouwen met endometriose te verbeteren. Zodat deze vrouwen de beste passende keuzes kunnen maken en niet zelf opnieuw het wiel hoeven uit te vinden.

Je uiterlijk (nog meer) leren inzetten
Gaandeweg kwam Marijke er ook achter dat uiterlijk en uitstraling een grote rol spelen bij hoe je je voelt en daarmee hoe je overkomt op anderen. "Als je je goed voelt en er goed uitziet, krijg je positievere reacties van je omgeving. Door die positieve reacties ga je je nog weer beter voelen en zo kom je in een positieve spiraal", aldus Glaubitz. Het antwoord op de vraag hoe je dat doet, heeft ze inmiddels ook gevonden en omgezet naar haar tweede bedrijf MG-Image. Daarin leert ze je hoe je met kleur, vorm en stijl het beste uit je uiterlijk kunt halen. Overigens gelden de principes van MG-Image niet alleen voor vrouwen met endometriose, maar eigenlijk voor iedereen. Zo kan uitstraling zeker het verschil maken bij het wel of niet binnenhalen van een verkooporder, bij krijgen van die nieuwe baan, of het vinden van die leuke partner.

De praktijk is makkelijk toegankelijk en gelegen aan het Gooikerspark in de Vijfhoek. Meer informatie is te vinden op www.endokracht.nl en www.mgimage.nl. 
 

Meer berichten