Bert Nollen, eigenaar van Proef!Wijnwinkel, verklaart het succes vooral uit de persoonlijke benadering van zijn klanten
Bert Nollen, eigenaar van Proef!Wijnwinkel, verklaart het succes vooral uit de persoonlijke benadering van zijn klanten (Foto: PR)

Proef!Wijnwinkel in Diepenveen viert vijfjarig bestaan

  Zakelijk

Diepenven - Op zondag 4 november, van 14.00 – 18.00 uur organiseert Proef!Wijnwinkel een bijzondere wijnproeverij ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan.

Een tweetal wijnboeren uit Italië (Piemonte) en Nederland (Gelders Laren!) is aanwezig om hun verhaal te vertellen, natuurlijk met hun wijnen. Er staan daarnaast heel wat heerlijke wijnen open, met bijpassende hapjes en houtoven gebakken pizza's van I Vicini. De proeverij wordt gehouden bij Theehuis 'Bij van Bruggen' aan de Wechelerweg 52 in Diepenveen. Aanmelden kan per e-mail naar info@proefdiepenveen.nl of op 06-22933770. De toegang is gratis.

Vijf jaar geleden is Proef!Wijnwinkel van start gegaan in Diepenveen. De toenmalige burgemeester Heidema verrichtte de officiële opening van de winkel (toen nog met noten van Mevrouw Noot), die werd gecombineerd met de flexwerkplekken van 'De Zaak Diepenveen'.

In de loop van de tijd groeide de wijnwinkel flink door, waardoor uiteindelijk het hele pand tot wijnwinkel werd. Sinds een jaar worden er naast wijn ook gedistilleerde dranken verkocht. Bert Nollen, eigenaar van Proef!Wijnwinkel, verklaart het succes vooral uit de persoonlijke benadering van zijn klanten en een actieve marktbenadering. Zo geeft hij zeer regelmatig wijncursussen waar veel belangstelling voor is. In de winkel zijn inmiddels zo'n 500 wijnen – waaronder heel wat zelf geïmporteerde wijnen - te vinden, met recht 'Wijnen met een Verhaal'.

Meer berichten