is Jan Geert Wagenaar met zijn collega chiropractor Ailsa van Poecke- Barrett.
is Jan Geert Wagenaar met zijn collega chiropractor Ailsa van Poecke- Barrett. (Foto: )

Dag tegen Rugpijn bij Chiropractie Deventer

  Zakelijk

Deventer - Jan Geert Wagenaar liep in oktober 1988 als jonge, onervaren keeper in het betaalde voetbal vooral tijdens de trainingen behoorlijk op mijn tenen.

,,Ervaren spelers van Vitesse als Andre Stafleu, Dick Schoenaker, Anne Evers, Jan Jongbloed etc. waren bij topclubs met de harde hand opgeleid en deze stijl hanteerde men ook in de begeleiding van het jeugdig talent van Vitesse. Dit betekende dan ook dat je bij blessures niet direct op de massagetafel plaatsnam, bang om buiten de ploeg te vallen. De toenemende rugpijn na een forse clash werd dan ook zo veel mogelijk genegeerd tot het punt dat het ten koste ging van mijn prestaties. Na het vruchteloos bezoeken van diverse therapeuten en specialisten kwam ik via een inloopspreekuur bij de lokale chiropractor terecht. Met twee behandelingen kon ik weer gewoon functioneren en was de rugpijn zo goed als verdwenen", aldus Jan Geert. ,,Dit bezoek destijds redde niet alleen mijn voetbalcarrière maar leverde me ook een carrière op als chiropractor. Chiropractie Deventer is inmiddels 17 jaar een feit."

Chiropractoren zijn vooral deskundigen op het gebied van nek- en rugklachten. Zij hebben veel kennis in huis om bronnen van rug- en nekklachten te herkennen, te diagnosticeren en te behandelen waar nodig. Het lichaam is gemaakt om te bewegen en de chiropractor optimaliseert beweging.

Op zaterdag 3 november is het Dag tegen Rugpijn. Op die dag roepen chiropractoren iedereen op in beweging komen! Ter gelegenheid hier van biedt Chiropractie Deventer van 5 tot en met 16 november een gratis rugscreening aan. Men wordt tijdens deze screening niet behandeld. Om hier gebruik van te maken dient men een afspraak te maken met de praktijk. Men kan hier voor bellen op 0570-619797.

Meer berichten