Pascal Hulsegge
Pascal Hulsegge (Foto: Evert van der Worp)

Wordt Pascal Hulsegge de winnaar in 2018?

  Zakelijk

Deventer – Pascal Hulsegge, advocaat en partner bij JPR, is genomineerd voor de award ‘Legal Woman of the year 2018’. In de regio Deventer is Pascal Hulsegge bekend van haar meesterschap als advocaat én hoe zij haar expertise inzet op sociaal maatschappelijk vlak in Oost-Nederland.

Pascal is een verbinder voor ondernemers in de Deventer regio en ver daarbuiten. Zij zit in het bestuur van diverse ondernemersverenigingen en zet zich in voor een beter ondernemersklimaat in de regio. Een enthousiaste vrouw, die grensverleggend opereert binnen de thema’s ‘Human Capital’, MVO, Vrouwen aan de top, Stop pesten nu en Deventer scoort. Haar veelzijdigheid en spontaniteit vallen op.

JPR Advocaten kijkt met gepaste trots naar de verkiezingen van ‘Legal Woman of the Year 2018’. Van de kandidaten die zijn voorgedragen, is Pascal Hulsegge de enige kandidaat die Noord- en Oost-Nederland vertegenwoordigd. JPR: “Met onze vestigingen in Deventer, Doetinchem en Zutphen ondersteunen wij met trots Pascals kandidatuur voor de verkiezing ‘Legal Woman of the year 2018’.“

Brengt u ook uw stem uit op Pascal? www.jpr.nl/pascal

Pascal: “Ik ben zeer vereerd met de nominatie ‘Legal Woman of the year 2018’ en nu wil ik natuurlijk ook winnen! De afgelopen jaren heb ik me ingezet om ondernemers in de Deventer regio te verbinden, dat heeft geleid tot nieuwe succesvolle samenwerkingen. De stichting Stop pesten nu heeft een plek gekregen binnen ons kantoor. Voor Deventer scoort hebben we met ons team bemiddeld om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij werkgevers onder te brengen. Dat vind ik echt waanzinnig tof! En daarnaast is MVO op ons kantoor een vanzelfsprekendheid geworden.”

‘Legal Women biedt een platform voor vrouwelijke juristen om informatie te delen, kennis over te dragen, te discussiëren, ervaringen te delen en om te netwerken.’ Een jury bestaande uit vakgenoten maakt een selectie uit de voorgedragen kandidaten voor ‘the award Legal Woman of the year’.

Meer berichten