Jac Hensen heropent in Deventer na hevige brandschade

  Zakelijk

Deventer - Op 31 oktober 2018 moest Jac Hensen de deuren in Deventer sluiten vanwege hevige brandschade. Op 23 maart viert de 3-voudige winnaar van beste herenmode-keten de feestelijke heropening na een volledige renovatie. In het oorspronkelijke pand is bovendien ruimte gemaakt voor een nieuw winkelconcept. Tijdens de Grand Opening deelt Jac Hensen goodie-bags uit aan klanten en vinden verschillende openingsacties plaats.

"We zijn heel blij om te heropenen in Deventer. We waren door hevige brandschade een tijd lang gesloten, maar verwelkomen onze klanten nu graag weer in onze vertrouwde Jac Hensen-winkel aan de Lange Bisschopstraat 11-15," vertelt Lars Woordes, marketingmanager bij Jac Hensen.

Door hevige brandschade moest de winkel vorig jaar herfst haar deuren sluiten. Er was tijdelijk een outlet in Deventer beschikbaar. Daar werd kleding uit de oude winkel verkocht met korting. Ondertussen renoveerde Jac Hensen de oorspronkelijke vestiging en werkte het aan een uitbreiding van het winkelconcept. In de nieuwe winkel is de nieuwe Jac Hensen Premium-collectie beschikbaar en wordt gebruik gemaakt van volledig nieuw meubilair.

Woordes licht toe: "De winkel prikkelt weer zoals klanten dat van ons gewend zijn en is bovendien in een modern jasje gestoken. Met nieuw meubilair en ons nieuwe Jac Hensen concept, waarbij de focus nog meer ligt op winkelbeleving hebben we de kans gegrepen om meteen een stap vooruit te zetten."

Op 23 maart vindt de Grand Opening plaats. Klanten ontvangen bij besteding vanaf €50,- een gratis goodie-bag. Bovendien organiseert Jac Hensen diverse openingsacties om de feestelijke heropening in Deventer te vieren.

Meer berichten