Bep Dylan weer terug op vertrouwde plek in Deventer

  Zakelijk

Deventer - Na 7,5 jaar is Bep Dylan weer terug op de vertrouwde plek in de Grote Overstraat.

Eigenaar Hans Pijfers zag zijn huurders, Sushibar Trinibra,vertrekken naar een groter pand in dezelfde straat. Tegelijkertijd ging de instelling waar hij voor werkte  failliet. Een prima moment om Beppie weer nieuw leven in te blazen.

Hans: ,,Voor de oude, met name mannelijke, klanten was het wel even slikken, want terwijl de afgelopen tien jaar de winkel alleen maar gevuld was met vinyl en cds, worden er nu ook andere producten, zoals geschenken, huisinrichting enz. aangeboden."

Na vier maanden is Pijfers een tevreden man. De oude klanten zitten weer  vertrouwd aan de koffie of thee over van alles en nog wat (maar voornamelijk over niets) te kletsen en de nieuwe bezoekers integreren hierin gemakkelijk. Pijfers probeert een huiselijke sfeer te bewerkstelligen. Mensen moeten zich op hun gemak voelen, geen dwingende verkoper die sturend bezig is, maar klanten die zelf een keuze kunnen maken in het originele aanbod. Er zit tegenwoordig ook een kleine werkplaats bij de winkel, waar Pijfers (klein)meubilair opknapt en er originele, unieke, Handmade by Beppie, artikelen van maakt.

Bep Dylan gaat maandelijks naar de beurs en wordt het assortiment in de winkel aangevuld. Lps en cds echter zijn praktisch allemaal tweedehands. Wie van zijn verzameling lp's of cd's  af wil, kan bellen met 06-30 89 94 40.

Meer berichten