Foto:

Dromen komen uit in de Adelaarshorst

  Zakelijk

Deventer - Een stadion vol stralende gezichtjes. De thuishaven van Go Ahead Eagles vormde afgelopen week het podium voor een sportieve traktatie van Rabobank Salland voor 150 tieners. De organisatie lag in handen van Rabobank Salland en Go Ahead Eagles.
Een middag met het basiselftal van GAE "Een droom die uitkomt," vertelt Bo (10 jaar). "Altijd al heb ik een keer de spelers van Go Ahead Eagles in het echt willen zien. Vandaag is het zover! Ik ben zelfs met de echte spelers op de foto gegaan en heb veel handtekeningen gescoord!" Vriendin Maud vertelt uitgelaten: "We leerden vandaag hoe het leven van een prof eruit ziet, ik mocht net als een echte journalist vragen stellen in de perskamer, heb het hele stadion gezien én een voetbalclinic gevolgd! Het was fantastisch!"

Bo en haar beste vriendin Maud hebben zich samen opgegeven voor het Rabobank Kowet Event. Zij hebben allebei een Rabo JongerenRekening bij Rabobank Salland. Bij het onderdeel "leven als een prof" konden de tieners vragen stellen aan de profvoetballers. "Hoeveel geld verdien je als profvoetballer?" was een veel gestelde vraag. Marco Dirksen, directievoorzitter bij Rabobank Salland, vertelt het belang van jong leren omgaan met geld: "Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het doen van je eigen bankzaken. Kinderen die jong leren omgaan met geld komen over het algemeen minder snel in de financiële problemen terecht wanneer ze volwassen worden." 

Geen mooier moment om de exclusieve Rabo Go Ahead Eagles JongerenRekening te lanceren. Go Ahead Eagles fans tussen de 6 en 18 jaar kunnen bij Rabobank Salland een heuse Rabo Go Ahead Eagles rekening openen. Hierbij krijgen ze een echte Go Ahead Eagles voetbal cadeau. Daarnaast maken jongeren met een Rabo Go Ahead Eagles rekening onder andere kans op toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles, een meet & greet met een speler van de voetbalclub of een voetbalclinic voor je voetbalteam door een selectiespeler. Natuurlijk kunnen ook bestaande Rabo JongerenRekeningen worden omgezet naar een Go Ahead Eagles JongerenRekening. Bo en Maud twijfelen geen moment, zij gaan hun Rabo JongerenRekening zeker om zetten! 

Meer berichten