Ondernemers die voor vertrek het aantal WapHappen en aankomsttijd naar 06-2983 3090 wappen hoeven niet lang te wachten.(Foto: Ronald Hissink)
Ondernemers die voor vertrek het aantal WapHappen en aankomsttijd naar 06-2983 3090 wappen hoeven niet lang te wachten.(Foto: Ronald Hissink) (Foto: RONALD HISSINK)

Primeur: Deventer ondernemers gaan voor de WapHap

  Zakelijk

Colmschate - Walter Bonekamp, eigenaar van 't Hof van Colmschate, heeft een bijzonder zakenlunchconcept, exclusief voor MKB Deventer ondernemers, ontwikkeld.

Een lunch met een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding, ook nog eens supersnel geserveerd; de WapHap. Een nationale primeur voor zakelijk Nederland, ontwikkeld in de Hanzestad Deventer. Walter werkte het concept uit na een suggestie van de bekende Deventer ondernemer en oud-buurtgenoot Marco Aarnink, momenteel actief met Print.com.

Hoe werkt het?
Dankzij een zeer overzichtelijk weekmenu en een speciaal 06-nummer wordt het voor ondernemers heel makkelijk om elke werkdag (behalve woensdag) vaste lunchgerechten, de zogenaamde WapHappen, tegen een vaste, lage prijs (11,-) per mobiel te bestellen (06-2983 3090). Daarmee reserveren ze automatisch, op de gewenste aankomsttijd, een tafel op het gezellige terras of in het gastvrije restaurant aan de Holterweg 104, vlakbij de Scheg.

Restaurantklassiekers
Maandag biefstuk, dinsdag kipsaté, donderdag salade en soep, vrijdag zalm. De best lopende daghappen van de afgelopen decennia worden vakkundig klaargemaakt, terwijl de ondernemer onderweg is. Restaurantklassiekers waarvan de liefde voor het vak en de gasten afspat. Daarvoor staan kokkin Miny Bonekamp en haar zoon Walter persoonlijk garant.

Met de introductie van deze horecaprimeur zet de familie Bonekamp haar 90-jarige relatie met de Deventer ondernemers luister bij. Die kopen met de WapHap de scherpste lunchdeal van de stad, zonder de gebruikelijke wachttijden en inclusief gratis parkeren en de ongedwongen gastvrijheid van Colmschate. 

Meer berichten