Foto: Paulien Menzel

Naviva Kraamzorg uit Deventer genomineerd als leerbedrijf 2019

  Zakelijk

Deventer - Naviva Kraamzorg uit Deventer is koploper in de zorg en leidt vol passie deskundige vakmensen op. Dat wordt opgemerkt, want Naviva maakt kans op de titel Leerbedrijf van het jaar 2019! De verkiezing wordt georganiseerd door ROC Midden Nederland. De winnaar wordt op 5 juni bekend gemaakt.

Welk bedrijf zich Leerbedrijf van het Jaar mag noemen, wordt bepaald na een stemronde. Via de website www.rocmn.nl/leerbedrijf kan tot 2 juni gestemd worden op vijf leerbedrijven. Dit zijn de organisaties die zijn overgebleven na de eerste stemronde. Toen kon op 18 leerbedrijven gestemd worden. Naviva Kraamzorg is door de eerste stemronde heen en behoort tot de laatste vijf kanshebbers.

De prijs
Het winnende leerbedrijf gaat er vandoor met de eervolle titel Leerbedrijf 2019 en een cheque van 2.500 euro. Dit geldbedrag is te besteden aan een zelfgekozen goed doel. Het goede doel van Naviva Kraamzorg is Still Fotografie. Deze stichting biedt familie van een ernstig ziek kind of stervende of overleden baby's een kosteloze fotosessie aan van hun kindje. Zo houdt de familie een blijvende herinnering.

Uit Deventer
Naviva Kraamzorg is er trots op dat ze tot een van de beste opleiders behoort. Het voortdurend opleiden van nieuwe kraamtoppers is belangrijk Helemaal nu er steeds vaker een tekort aan kraamverzorgenden is – vooral in de regio Utrecht en de Randstad. Sinds Naviva Careyn Kraamzorg heeft overgenomen, is ze de grootste kraamzorgorganisatie van Nederland. Met haar wieg in het oosten van het land en een standplaats in Deventer, verovert Naviva Nederland. Naviva Kraamzorg profileert zichzelf als koploper in de zorg en levert naast gewoon goede kraamzorg vele vernieuwingen en extra's zoals Dunstan Babytaal, babymassage en eigen Partusteams.

Stemmen op Naviva Kraamzorg of een van de andere leerbedrijven? Dat kan tot 2 juni via www.rocmn.nl/leerbedrijf.

Meer berichten