Filiaalmanager Sebastiaan Tutert en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.
Filiaalmanager Sebastiaan Tutert en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.

Grote metamorfose voor Jumbowinkel Boreelplein

  Zakelijk

DEVENTER - De Jumbo winkel aan het Boreelplein 4 ondergaat een volledige metamorfose. De winkel krijgt een uitgebreider assortiment met onder meer pizza's en sushi die vers worden bereid in de winkel.

Ook krijgt de winkel een ruimere opzet. De winkel sluit op dinsdag 17 januari haar deuren. Vanaf woensdag 1 februari zijn inwoners van Deventer en omgeving weer welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Jumbo laat de opening niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt de klanten vanaf 9.00 uur met een feestelijke opening.
 
Tijdens de opening krijgen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die tot en met zaterdag 4 februari voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Filiaalmanager Sebastiaan Tutert verheugt zich op de feestelijke opening. ,,We gaan verbouwen, zodat we onze klanten nog meer winkelplezier kunnen bieden. Dat begint met de uitbreiding van de foodcorner en ook krijgt de winkel een eigen slijterij. Kortom: de nieuwe winkel wordt prachtig en ik kijk ernaar uit om inwoners van Deventer en omgeving te verwelkomen ", vertelt hij.
 
Klanten kunnen straks in de nieuwe Jumbo winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Voor liefhebbers is er verse sushi verkrijgbaar en Jumbo medewerkers bereiden verse pizza's die klanten thuis kunnen afbakken. Bovendien wordt de winkel uitgebreid met een versplein met een grote variatie aan dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. In de foodcorner, die voorzien is van zitjes, kunnen klanten terecht voor versgebakken vis, gegrild vlees en verschillende snacks. Ook is er een ruime keus aan verse smoothies en sappen en is er een tap voor verse yoghurt. Ook is er een breed aanbod aan diepvriesvlees, -schepvis en -gevogelte. Bovendien beschikt de winkel straks over een eigen slijterij waar de wijn ook in dozen verkrijgbaar is. 
 
De Jumbo winkel in Deventer is ook uitgerust met een Pick Up Point. Via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet kunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ophalen bij de speciale balie bij de winkel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden