Complete make-over voor Kruidvat-winkel in Deventer

  Zakelijk

Deventer - Frisse moderne uitstraling voor winkel aan de Flora 247 Vernieuwde Kruidvat opent op vrijdag 21 juni de deuren Vertrouwd voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen

Klanten uit Deventer en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten binnenkort terecht bij de vernieuwde Kruidvat-winkel aan de Flora 247. De winkel heeft een complete make-over gehad en opent op vrijdag 21 juni a.s. opnieuw de deuren. Naast de nieuwe, overzichtelijke en toegankelijke inrichting vinden klanten hier een uitgebreid assortiment, het vertrouwde voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen.

Winkelmanager Nynke Reyke kijkt uit naar de opening van de vernieuwde winkel en vertelt: "Dankzij de make-over is de winkel overzichtelijker en toegankelijker geworden. Klanten kunnen hier met veel plezier winkelen en genieten van het vertrouwde voordeel van Kruidvat en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Deventer en omgeving van harte uit om langs te komen in de compleet vernieuwde winkel!"

Meer berichten