TCR breidt duurzaam uit met Tesla taxi's

  Zakelijk

DEVENTER – Vervoersbedrijf TCR Groep heeft als één van de eerste vervoersbedrijven 2 Tesla's Model 3 op de weg. Nederland is het eerste land in Europa waar deze Tesla's geleverd zijn. De 100% elektrische auto's worden als taxi ingezet in de regio Deventer. Ze hebben geen uitstoot  -Zero Emission- rijden comfortabel en geruisloos en dragen bij aan een schone binnenstad. 

Met deze uitbreiding van 2 Tesla's heeft TCR Groep inmiddels 12 elektrische auto's in zijn wagenpark. De auto's kunnen gemiddeld 500 kilometer rijden op een volle accu. Wie een taxi boekt bij TCR Vervoer in de regio Deventer, ziet mogelijk de Tesla Model 3 voorrijden. Voor deze Tesla's geldt het reguliere taxitarief.

TCR Groep heeft al stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Zo rijden er ruim 60 schoolbusjes op groen gas. In samenwerking met OrangeGas heeft TCR in Deventer een eigen openbaar groengas-tankstation. Het hoofdkantoor in Raalte heeft 165 zonnepanelen waarmee eigen energie wordt opgewekt en verbruikt. Ook wordt er streng toegezien op een ontspannen en zuinige rijstijl van de chauffeurs. Voor veiligheid én duurzaamheid.
 

Meer berichten