Foto:

Opening nieuw hobbyseizoen Atelier Netty Blasman

  Zakelijk

Diepenveen - Zaterdag 14 en zondag 15 september presenteert Atelier Netty Blasman de cursussen en workshops voor het seizoen 2019 – 2020. Kom een kijkje nemen naar de allerlaatste hobbytrends, workshops en materialen. Natuurlijk kun je je dan meteen inschrijven voor één of meerdere workshops.

Wist je dat je meer dan 150 verschillende workshops kunt volgen?! Werken met Powertex, mozaïeken, porselein schilderen, boetseren met klei, maken van trendy woonaccessoires, keramiek schilderen, Mixed Media, sieraden maken, werken met hobbybeton en nog veel meer. Al deze workshops zijn te bekijken tijdens het open weekend.

Powertex
In het Powertexprogramma zijn er weer nieuwe technieken. Nog nooit gewerkt met dit veelzijdige materiaal? Laat je verbazen over de mogelijkheden. Ontwerp je eigen kunstwerk onder deskundige begeleiding; dit kan van schilderij tot beeld.

Iets nieuws in de tuin of in huis?
Komend seizoen zijn er nieuwe workshops waarbij je iets moois voor in de tuin maakt. Van Powertex bloemen tot mozaïekbollen. Sta versteld van je eigen creativiteit. Daarnaast is er een aantal workshops om je eigen woonaccessoires te maken, die aansluiten bij de nieuwste trends.

Ontdek de mogelijkheden
Tijdens het open weekend kun je je laten informeren en tegelijk opgeven voor een workshop. Naast de wekelijkse workshops kun je in het atelier ook terecht voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en dagworkshops. Natuurlijk zijn de nieuwste hobbymaterialen verkrijgbaar.

Nieuwsgierig hoe dit er allemaal uitziet? Kom dan langs tijdens het open weekend, laat je inspireren en schrijf je in voor een workshop. Iedereen die zich zaterdag of zondag inschrijft krijgt een leuke goodie bag.

Waar - wanneer
Atelier Netty Blasman, Oranjelaan 48 in Diepenveen.
Zaterdag 14 en zondag 15 september van 10.00 tot 16.00 uur

Kijk voor meer informatie ook op www.ateliernettyblasman.nl of volg ons op Facebook.

Meer berichten