Foto:

Zussen nemen Bubbels Bellendonkplein over

  Zakelijk

Deventer - Kinderdagverblijf Bubbels heeft twee kleinschalige kinderopvanglocaties in Deventer. Per 1 januari 2020 wordt één van de locaties, Bellendonkplein, overgenomen door Zuss Kinderopvang.

Zuss Kinderopvang bestaat uit de zussen Nicole Wolbrink en Mariska Wolbrink. Nicole Wolbrink is al 15 jaar in dienst als pedagogisch medewerkster bij Bubbels en Mariska heeft jaren ervaring opgedaan als pedagogisch medewerkster en babycoach bij Mams kinderopvang in Apeldoorn.

Kinderdagverblijf Bubbels eigenaresse, Ellen Weerheijm, staat dan ook volledig achter de overname. ,,Ik was al een tijdje bezig met het zoeken naar een geschikte overname kandidaat voor de locatie Bellendonkplein. Bij Bubbels zijn kleinschaligheid, persoonlijkheid, warmte en liefde voor de kinderen belangrijke pijlers en dat is precies waar Zuss Kinderopvang ook voor staat. Voor ouders, kinderen en pedagogisch medewerkers zal er dan ook per direct weinig veranderen. De fijne sfeer blijft zeker voortbestaan!"

Het extra positieve is dat Zuss Kinderopvang flexibele opvang blijft aanbieden en dat op aanvraag zelfs de openingstijden aangepast kunnen worden. Er is een open dag op zaterdag 25 januari van 10.00-13.00 uur bij Zuss Kinderopvang, Bellendonkplein 32, tel. 0570-624 404.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden