Suzanne Harmsen, Jeanette Temminck en Manuel Bruins
Suzanne Harmsen, Jeanette Temminck en Manuel Bruins

Multicopy Deventer wint Digitale Diensten Award 2019

  Zakelijk

Deventer - Multicopy Deventer heeft de prestigieuze Digitale Diensten Award 2020 gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de 24e Conventie van Franchise Services Inc. Ondernemer Jeanette Temminck nam de award trots in ontvangst.

“Met deze Award tonen we met name onze waardering voor de slimme manier waarop Multicopy Deventer Web-to-Print voor haar klanten inzet. Jeanette Temminck laat zien dat Web-to-Print veel meer is dan het bieden van handige oplossingen om online je huisstijl te bewaken en tegelijkertijd te bestellen. Samen met haar team gebruikt ze de voordelen van het systeem maximaal door de betreffende klanten het beheer te geven over al hun communicatiemiddelen. Daarmee krijgen zij inzicht in gebruik, voorraden en kosten. Multicopy Deventer biedt hun klanten daarmee meer efficiency en de mogelijkheid tot kostenbeheersing.” Aldus President en CEO van Franchise Services in Amerika, Don Lowe.

Ondernemer Jeanette Temminck: “Wij willen onze klanten het beste bieden. Daar hoort ook goed beheer bij. Zo kan – exact binnen de huisstijl – drukwerk door de gebruiker worden veranderd. Handig voor visitekaartjes, maar ook voor prijslijsten, syllabi, handleidingen, direct mailings en zoveel meer. Met een enkele druk op de knop kan het dan worden besteld. Dat scheelt veel irritatie, tijd en vooral ook kosten voor de gebruiker. Maar daarnaast geeft het systeem veel informatie waarmee communicatieprocessen kunnen worden verbeterd.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden