Foto:

Clean Cuts Barbershop opent aan de Nieuwstraat

  Zakelijk

Deventer - Jawad Ahmadi is de eigenaar van de Clean Cuts Barbershop die maandag de deuren opende aan de Nieuwstraat 9.

,,Na al heel wat jaren voor een baas te hebben gewerkt en steeds geen vast contract te krijgen, nam ik het besluit om voor mezelf te gaan beginnen op mijn eigen manier en met mijn eigen stijl", aldus Jawad.

Op 31 maart zou Clean Cuts Barbershop open zou gaan. Na weken van klussen en inrichten van de barbershop in jaren ‘20/ ’30 stijl. Helaas door de corona crisis mocht dit niet en zat eigenaar Jawad Ahmadi met zijn nieuw ingerichte barbershop thuis zonder werk, net als velen.

Clean Cuts Barbershop is een klassieke barbershop voor heren, groot en klein. De vintage stijl en uitstraling van de shop geven een gevoel van ouderwetse klasse voor echte heren.

Jawad Ahmadi heeft zevenjaar ervaring als barbier. Vanaf dag één met veel plezier en passie. ,,Als ik iemand met een goed gevoel over zichzelf naar huis zie gaan, dan is mijn dag geslaagd. Dat is waar ik het voor doe. Voor mij is de klant altijd koning en samen zorgen we voor een mooi en goed resultaat. Een haarstijl die altijd goed en altijd in model zit."

Het was altijd zijn droom om een klassieke barbershop te beginnen en die is nu eindelijk werkelijkheid geworden. Alle heren zijn welkom, een fijne bank en lekkere koffie staan voor je klaar terwijl je wacht.

Openingstijden:
Maandag: Gesloten (tijdelijk geopend van 09:00 - 18:00)
Dinsdag & woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden